Mano Gargždai



Valytuvai automobiliui – kaip išsirinkti tinkamus?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Privalote reguliariai tikrinti priekinio stiklo valytuvus ir pakeisti šluoteles, jei jos pažeistos arba jų nėra. Reguliari priežiūra, pvz., valymas ir padėties keitimas, gali pailginti priekinio stiklo valytuvų tarnavimo laiką, kad išvengtumėte dažnesnio keitimo ir sutaupysite pinigų. Apskritai, jei matote ar jaučiate ašmenų pažeidimus, turėtumėte juos pakeisti.

 

Pirkti pigius valytuvų šluoteles yra klaidingas sprendimas, nes prastesnės kokybės dalys susidėvi greičiau nei kokybiškos pakeitimo detalės.

 

Kaip išsirinkti tinkamus automobilio valytuvus?

Dabar, kai žinote, kodėl būtina pakeisti automobilio valytuvus, pažvelkime į kelis paprastus patarimus, kurie padės išsirinkti tinkamą automobilio valytuvą. Perskaitykite automobilio vadovą. Paprasčiausias būdas nustatyti tinkamas valytuvų šluoteles jūsų automobiliui yra ištraukti seną instrukcijų vadovą. Kadangi rinkoje yra įvairių dydžių valytuvų, patikrinę vadovą, galėsite išsiaiškinti, kokio dydžio ir tipo valytuvai tinka jūsų automobiliui. Taigi, prieš pirkdami naujus valytuvus, peržiūrėkite savo automobilio vadovą.

 

Išmatuokite senus valytuvus

Paimkite matavimo juostelę ir išmatuokite valytuvo šluostės ilgį. Valytuvų šluostės yra įvairių ilgių, todėl turite žinoti, kokio ilgio jums reikia jūsų automobiliui. Be to, turite pasirinkti tinkamą ilgį, nes priešingu atveju ašmenys gali susitrenkti vienas į kitą ir lengvai susigadinti. Taip pat savo transporto priemonei tinkamo dydžio automobilių valytuvų galite ieškoti internete.

 

Palyginkite modelį

Daugelis automobilių valytuvų veikia gerai, kai jie yra nauji, tačiau po kurio laiko jie blogai veikia, kai pažeidžiama guma. Jei naudojote paprastas gumines valytuvų šluoteles ir manote, kad jos veikia gerai, nekeiskite jų arba galite pakeisti modelį. Priekinio stiklo valytuvus dabar galima įsigyti iš įvairių aukštos kokybės šluosčių ir net iš skirtingų medžiagų, tokių kaip sintetinės gumos arba silikoninės šluostės.

 

Prašykite pagalbos

Galiausiai, jei vis dar nesate tikri, kuris automobilio valytuvas geriausiai tinka jūsų automobiliui, nedvejodami kreipkitės į profesionalų pagalbą. Visada geriau pasikonsultuoti su ekspertu, nei švaistyti pinigus netinkamiems produktams. Be to, profesionalas ne tik padės išsirinkti geriausią valytuvą, bet ir iš karto pakeis senus valytuvus. Todėl galite apsilankyti artimiausiame techninės priežiūros centre, kad pakeistumėte valytuvų šluoteles, arba paskambinti specialistui, kuris atliks darbą savo vietoje. Valytuvų kaina gali skirtis priklausomai nuo modelio, dydžio ir medžiagos ar kitaip tariant valytuvo gumos.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,