Mano Gargždai



Kodėl populiarėja minimalistinis interjeras ir kaip jį kurti?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Minimalistinis interjeras pasirenkamas vis dažniau. Viena iš pagrindinių to priežasčių – padidėjusi tvarumo svarba. Minimalistinis gyvenimo būdas skatina atsisakyti nereikalingų daiktų pertekliaus, taip mažinant taršos kiekį. Tad, jeigu norite propaguoti šį gyvenimo būdą, šiame straipsnyje aptarsime, kaip įrengti minimalistinį interjerą visose namų erdvėse.

 

Prieškambaris

Dažniausiai prieškambaris – erdvė, kurioje sudedami visi kitur netelpantys daiktai. Naudojant tam tikrus baldus, galima lengvai išvengti daiktų chaoso. Pavyzdžiui, prieškambario komplektai gali lengvai paslėpti visus lauko drabužius ir kitus aksesuarus. Prieš įsigydami naują pirkinį, pasidomėkite ne tik prieškambario komplekto kaina, bet ir medžiagomis, iš kurių šis yra pagamintas. Nuo to priklausys baldo tvirtumas ir ilgaamžiškumas.

 

Vonios kambarys

Čia dažniausiai vyksta ryto ir vakaro ritualai. Ryte ruošiamės sutikti dienos iššūkius, o vakare mėgstame pasilepinti lėtais atsipalaidavimo ritualais. Tad vonios kambaryje įprastai būna daug kosmetikos priemonių. Atsižvelgiant į tai, šioje erdvėje patariama įsigyti uždarą spintelę. Suskirstykite lentynas pagal skirtingas kosmetikos priemones, žinoma, prieš tai atsirinkę tik išties naudojamas.

Be to, naudokite kokybiškus rankšluosčius, kurie puikiai puošia erdvę ir įsigykite daugkartinius aksesuarus, kurie leis išvengti plastikinių pakuočių. Pavyzdžiui, daugkartinio rankų muilo, šampūno ar dušo želės dozatoriai, kuriuos galima pildyti specialiose parduotuvėse.

 

Miegamasis

Įrengdami miegamąjį minimalistinio stiliaus principu, prisiminkite, kad turite naudoti kuo mažiau daiktų. Įprasta, kad miegamojo lova tampa centriniu šio kambario akcentu. Detales šioje erdvėje galite sukurti kitokių tekstūrų ar spalvų patalyne ar užklotais. Šalia lovos pastatykite naktinius staliukus, o ant jų tik būtiniausius daiktus, pavyzdžiui, šviestuvą. Palikite vietos knygoms ar žurnalams, kuriuos skaitote ryte ar prieš miegą.

 

Svetainė

Ši namų zona įprastai yra erdvesnė, todėl baldus galima rinktis iš platesnio asortimento. Čia puikiai tinka paprasti minkšti kampai su miegamuoju mechanizmu. Įsigiję tokį baldą, turėsite papildomos miegamos vietos svečiams ar artimiesiems. Prieš sėdimą baldą pastatykite minimalistinį kavos staliuką, geriausia, jeigu šis būtų transformuojamas į valgomojo stalą.

 

Virtuvė

Paprastai, virtuvės zoną sunkiausia išlaikyti minimalistinę. Joje kiekvieną dieną gaminame maistą ir susiburiame su artimaisiais po darbo dienos. Norėdami išlaikyti interjero stilistikos vientisumą ir tvarką, įsigykite uždarą virtuvės baldų komplektą. Komplektą suskirstykite į kelias skirtingas zonas, kuriose laikysite maistą, indus ir valymo priemones. Be to, čia taip pat puikiai tinka transformuojamas stalas, kurį galima išskleisti, kai ruošiama vakarienė didesnei asmenų grupei.

Taigi, atsižvelgę į minėtas įžvalgas, sukursite ne tik estetiškus, bet ir funkcionalius namus. Svarbiausia neperpildyti erdvių baldais, aksesuarais, tekstūromis ir spalvomis. Naudokite paprastus, švariomis linijomis pasižyminčius gaminius, kokybiškas ir tvarias medžiagas. Taip lengvai sukursite minimalistinį interjerą.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 232 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,