Mano Gargždai



Medinės žaliuzės – mėgstantiems kokybę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Renkantis langų uždangas, kartais tampa sunku nuspręsti, kurios iš jų tinka labiausiai. Roletai, žaliuzės, romanetės, užuolaidos – kiekvienos turi savų privalumų. Jeigu nusprendėte rinktis žaliuzes, tikriausiai jau susipažinote, kad jų pasirinkimas yra išties platus: nuo spalvos iki medžiagiškumo. O jei dar dvejojate, ką rinktis, šiame straipsnyje kalbėsime apie medines žaliuzes ir pamėginsime atskleisti jų išskirtinumus.

 

Prabanga

Žaliuzės, pagamintos iš medienos, pasižymi ypatinga kokybe. Jų paviršius nerenka dulkių, o ir liesti jį labai malonu. Jei apžiūrėsite gyvai, pamatysite, kad medienos faktūra yra kerinti. Todėl tokios žaliuzės atrodo išties prabangiai ir išskirtinai. Norint išsirinkti tikrai kokybiškas langų uždangas, reikėtų atkreipti dėmesį, ar jų gamintojas atitinka Europoje nustatytus standartus – tai reiškia, kad produktams naudojama mediena išgaunama aplinkai palankiu būdu. Tiesa, tokiu atveju gali atrodyti, kad medinių žaliuzių kaina yra ganėtinai aukšta, tačiau tai ne visai tiesa. Tokių langų uždangų pasirinkimas yra didelis, todėl atitinka skirtingų vartotojų poreikius ir galimybes.

 

Patogusvaldymas

Jeigu norite pasislėpti nuo saulės spindulių arba tiesiog suteikti namams daugiau privatumo, su žaliuzėmis tai padarysite itin lengvai. Valdyti jas labai patogu. Čia jūs turite daugiau laisvės – galite žaliuzes nuleisti visiškai arba įsileisti tiek šviesos, kiek norite. Šios langų uždangos gali būti valdomos virvele, virvele ir lazdele arba elektrine pavara. Taigi, užsisakydami jas, galite rinktis ne tik medžiagą, raštą bei spalvą, bet ir norimą valdymo būdą.

 

Individualus pritaikymas pagal kiekvieno poreikius

Medinės žaliuzės gali būti įvairiausių atspalvių. Todėl jas lengva pritaikyti prie bet kokio dizaino. Galima rinktis kontrastingas spalvas, pavyzdžiui, siekiant išskirti langus. Arba galima pasirinkti panašų atspalvį pagal sienas, tuomet žaliuzės subtiliai įsilies į jūsų kambario dizainą. Rinkdamiesi šias langų uždangas, jūs galite pagal savo poreikius pritaikyti ne tik jų spalvą ir medienos faktūrą, tačiau ir tokias smulkias detales kaip apdaila, svareliai, juostelės ir kiti smulkūs aksesuarai.

 

Madingas sprendimas

Tie, kurie nesidomi naujausiomis interjero tendencijomis, gali pagalvoti, kad tokios langų uždangos – atgyvena. Tačiau tai visiškai netiesa. Mediniai interjero akcentai niekuomet neišeina iš mados ir visuomet yra klasika. O medinės langų uždangos – modernumo ir klasikos derinys. Juo labiau, kad šiuo metu žmonės vis dažniau atsižvelgia į gamtą ir natūralumą, renkasi geresnės kokybės medžiagas, atsisako pigių, tačiau sintetinių sprendimų.

 

Ekonomiškumas

Mediena pasižymi tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Todėl būsite garantuoti, kad šios langų uždangos jūsų namus puoš ne vienerius metus. Taip pat yra žinoma, kad mediena pasižymi izoliacinėmis savybėmis – žiemą tokios žaliuzės gali sulaikyti net 50 proc. šilumos, įprastai prarandamos pro langus. Na, o vasaros metu jos padeda išlaikyti patalpas vėsias. Taigi nereikės papildomai jungti ventiliatoriaus. Todėl tokios langų uždangos ne tik prabangus pasirinkimas, bet ir tuo pačiu labai ekonomiškas. Be to, tai puikus būdas suteikti savo namams daugiau jaukumo.

Tiesa, medinių žaliuzių privalumų yra gerokai daugiau. Tačiau šiame straipsnyje aptarėme kelis pagrindinius, kurie mūsų manymu, išties svarbūs ir gali padėti apsispręsti, kokias langų uždangas rinktis. Jeigu dvejojate, galite pasitarti su parduotuvėje dirbančiais konsultantais. Šie žmonės turi ilgametę patirtį ir geriau pažįsta savo produktus, todėl galės padėti priimti geriausią, jūsų poreikius atitinkantį sprendimą.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 325 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,