Mano Gargždai



Būsto pirkimas užmiestyje – į ką svarbu atkreipti dėmesį?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Nusprendus įsigyti būstą užmiestyje, kyla daugybė klausimų. Vieni pasirinkimo kriterijai yra itin svarbūs, o kiti – ne. Žinoma, pagal individualius poreikius, skirsis ir aspektai. Tam, kad pavyktų lengviau įvertinti, ar būstas yra tinkamas, straipsnyje pateikiami vieni svarbiausių aspektų, į kuriuos būtina atsižvelgti.

 

Patogumai

Nekilnojamojo turto ekspertai teigia, kad pirkdami būstą, turėtume galvoti, kad jame gyvensime bent 5 metus. Atsižvelgiant į tai, svarbu įvertinti, ar būstas pilnai tenkina asmeninius poreikius. Atsižvelkite, ar yra nuotekų įrenginiai, kokia yra buitinė technika ir šildymo galimybės.

Pavyzdžiui, jeigu tenkina tiek būsto planas, tiek aplinka, tačiau nėra nuotekų įrenginių, jais galima pasirūpinti iš anksto. Svarbiausia pasirinkti patikimą gamintoją ir montuotoją, kuris užtikrins, kad nuotekų įrengimasvyktų sklandžiai ir kokybiškai. Be to, būtinai atsižvelkite į buitinę techniką naujajame būste. Galbūt trūksta kai kurių buities įrenginių, kuriuos galima užsisakyti dar prieš kraustantis. Juk visi žinome, kad buitinės technikos siuntimas užtrunka gana ilgai.

 

Lokacija

Siekiant susikurti komfortišką kasdienę rutiną, svarbu įvertinti būsto vietą. Atsižvelkite, kokiu atstumu yra parduotuvės, darbo vieta, darželis ar mokykla, jeigu turite vaikų. Žinoma, įvertinkite ir ateities perspektyvas, planus, jeigu šiuo metu neturite vaikų, galbūt darželio ir mokyklos klausimai nėra tokie svarbūs. Tačiau, jeigu planuojate jų turėti, nepamirškite įvertinti, kokiu atstumu yra mokymo įstaigos. Ir, žinoma, kokiomis transporto priemonėmis jas galima pasiekti.

 

Būsto būklė

Šis aspektas itin aktualus tiems, kurie turi ribotas finansines ar laiko galimybes. Jeigu vienas svarbiausių kriterijų yra būsto kaina, vertėtų žvalgytis pilnai įrengto namo, į kurį būtų galima įsikelti iš karto. Žinoma, namo būklė turėtų pilnai atliepti asmeninius lūkesčius.

Taigi, tai vieni iš svarbiausių pasirinkimo kriterijų, norintiems gyventi užmiestyje. Aiškios biudžeto ribos ir asmeniniai lūkesčiai leis sumažinti potencialių pasirinkimų kiekį. Dėl to pasirinkti ir įsigyti būstą bus lengviau ir greičiau. Be to, pasidomėkite, kokios apylinkės ir joje gyvenantys žmonės. Tai itin svarbu, nes nuo to priklausys asmeninė gerovė.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 246 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,