Mano Gargždai



Kviečia registruoti vaikus į būrelius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Kviečiame tėvus, kurie dar šiais mokslo metais neparinko vaikams jokio papildomo užsiėmimo, registruoti juos į būrelius, kurie kas mėnesį finansuojami iš valstybės biudžeto.

 

„Laikas po pamokų gali būti įdomus ir pilnas naujų veiklų. Mūsų rajone neformalų ugdymą vaikams organizuojančios įstaigos, laisvieji mokytojai siūlo net 43 būrelius. Rinktis tikrai yra iš ko: tai ir sporto, muzikos, šokių, pilietiškumo, teatro ir kiti būreliai. Labai skatinu neformalųjį švietimą, nes jis taip pat tenkina mokinių pažinimo, ugdymosi ir saviraiškos poreikius, padeda įgyti kompetencijų, kurios reikalingos gyvenime“, – sako mero pavaduotoja Violeta Riaukienė.

Neformaliojo vaikų švietimo krepšelis, kurį sudaro 20 eurų kas mėnesį, skiriamas kiekvienam, kuris mokosi pagal pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas, nepaisant to, kurioje Savivaldybėje vaikas gyvena ir mokosi. O šiomis lėšomis gali būti finansuojama tik viena pasirinkta programa. Būrelis veiklą vykdyti gali bet kuriame mieste ar rajone.

Atkreipiame dėmesį, kad galima pasirinkti tik vieną programą (būrelį), kurios finansavimui bus skiriamas NVŠ krepšelis. Visą Klaipėdos rajono neformaliojo vaikų švietimo programų ir teikėjų sąrašą rasite ČIA.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 83 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,