Mano Gargždai



Kviečia teikti kandidatūras apdovanoti Lietuvos valstybės apdovanojimais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos nuotr. Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos nuotr.

Iki kovo 31 d. Švietimo, mokslo ir sporto ministerija kviečia teikti Lietuvos valstybei švietimo, mokslo ir sporto srityje nusipelniusių asmenų kandidatūras apdovanoti Lietuvos valstybės apdovanojimais Liepos 6-osios – Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) dienos proga.

 

Teikti kandidatus gali įmonės, įstaigos, organizacijos ir pavieniai žmonės. Siūlantieji kandidatus ministerijai turi pateikti užpildytą teikimo formą, kandidato asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją ir biografiją. Šiuos dokumentus galima siųsti paprastu paštu (A. Volano g. 2, LT-01124 Vilnius) arba el. paštu .

Pateiktas kandidatūras svarstys Ministerijos komisija kandidatūroms atrinkti ir pristatyti valstybės apdovanojimams. Švietimo, mokslo ir sporto ministras, atsižvelgdamas į komisijos siūlymą, turi pateikti kandidatūras Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijai ne vėliau kaip prieš du mėnesius iki apdovanojimo dienos. Ministro pateiktas kandidatūras svarstys Valstybės apdovanojimų taryba ir savo išvadas teiks Lietuvos Respublikos Prezidentui.

Teikimo formą ir detalesnę informaciją galima rasti ministerijos interneto puslapyje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 505 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,