Mano Gargždai



Gydomųjų garsų įtaka žmogaus organizmui

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Tikriausiai esate girdėję apie dainuojančius dubenis? Jeigu į jų teigiamą įtaką kažkurį įtaką buvo žiūrima skeptiškai, tai šiandien tuo tikinčių vis daugiau. Ir ne veltui. Dainuojantys dubenys, dar kitaip vadinami  tibetietiškais, yra tiesiog skambantys gongai. Jų šiandien įsigyti internete - vieni niekai. O visa informacija apie jų naudą ir naudojimo subtilybes išsamiai pateikia internetinėse parduotuvėse. Užsukite https://www.soundmystery.com/lt/ ir įsitikinsite. 

 

Ką reikia žinoti apie dubenų masažą?

Šiandien labai populiarus klasikinis dubenų masažas. Jis prasideda nuo dubenų pastatymo ant gulinčio žmogaus kūno ir vibracijos sukėlimo. Šiuolaikinis mokslas jau seniai įtikino iš Indijos kilusį teiginį, jog visos net ir pačios tankiausios medžiagos gamina vibracijas. Vibracija sklinda po visą kūnų ir jos dėka patiriama relaksacija, sumažėja skausmai, pagerėja imunitetas. Kaip žinia, šiuolaikiniame pasaulyje yra labai daug žmogui ir pavojingų vibracijų. Tai transportas, aukštos įtampos laidai, įvairūs elektriniai buities ir gamybos įrankiai ir dar daug kitų dalykų. Štai  gausūs dainuojančių dubenų garsai sėkmingai neutralizuoja šią žalingą įtaką. 

Tikriausiai įdomu kaip vyksta tas dubenų masažas? Ogi lengvo mušimo ir trynimo į dubenis specialių prietaisų dėka turtingas ir rezonuojantis garsas sklinda iš dubens.  Vibruojančios garso bangos vilnija per visą kūną taip jį nuramindamos. 

Dažnai žmonės domisi kokie negalavimai gydomi šio masažo dėka. Tai puikus būdas kovoti su depresija, migrena, nugaros skausmais. Teigiama, jog netgi gali padėti mesti rūkyti ar vartoti alkoholį. 

 

Kokie dar egzistuoja dainuojantys instrumentai?

Verta paminėti vibrofoną, šamaniškus būgnus, medines fleitas ir kitą. Sakykim, šamaniški būgnai naudojami jau tūkstančius metų. Tai vienas seniausių vibracijos apdorojimo būdų žemėje. Šie instrumentai dažniausiai naudojami įvairiuose susibūrimuose, ritualuose ir ceremonijose. Šamaniškas būgnas ir gongas yra du instrumentai, kurie žmogaus būseną nukelia tarp budrumo ir miego. Dažnai patiriamas transas, kurio metu galima pažvelgti į savo sąmonės baimes ir kitas negatyvias būsenas ir išspręsti daugelį problemų. Šių instrumentų jokiu būdu negali mušti su jėga. Tą reikia daryti švelniai ir jautriai.  

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 334 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,