Mano Gargždai



Sporto centro jaunieji stalo tenisininkai savo jėgas išbandė Lietuvos čempionate

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Gegužės 27 d. Šalčininkuose įvyko Lietuvos vaikų (gim. 2012 m. ir jaunesnių) stalo teniso asmeninis čempionatas. Jame teisę dalyvauti buvo iškovoję visi atrankoje dalyvavę Klaipėdos rajono BĮ „Sporto centras“ auklėtiniai (atrankoje pagal nuostatus gali dalyvauti tik 4 auklėtinai).

 

Čempionate dalyvavo Jonas Žvaigždinas, Matas Petrauskas, Simas Tarvydas bei Aronas Žemgulys.

Matui bei Simui tai buvo debiutinės tokio lygio varžybos. Simui pirmosios pergalės Lietuvos čempionate dar teks palaukti, bet ji dar tikrai bus, nes dabar teko varžytis su šiek tiek vyresniais priešininkais. Berniukas turėjo bent kelias progas laimėti susitikimus, bet po atkaklių kovų teko pripažinti varžovų pranašumą.

Matas iškovojo 2 pergales ir patyrė 4 pralaimėjimus, iškovota 23 vieta. Jonas su 3 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais – 19-tas, na o sėkmingiausiai sekėsi jauniausiam auklėtiniui Aronui, kuris taip pat iškovojo 3 pergales ir patyrė 3 pralaimėjimus, tačiau bendrojo įskaitoje iškovojo 15-tą vietą.

Sporto centro nuotr.

 

Berniukai įgijo daug naudingos patirties ir turėjo galimybę pasigrožėti tikrai gražiomis finalinėmis kovomis.

Laukiame visų stalo teniso entuziastų birželio 3 d. 11 val. Gargždų jaunimo parke, kur įvyks stalo teniso turnyras po atviru dangumi.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,