Mano Gargždai



Jubiliejinės nuotaikos Gargžduose netilo ir šeštadienį (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Tęsiant 770-ojo Gargždų miesto gimtadienio šventę, šeštadienis čia prasidėjo su dar daugiau įvairių renginių ir linksmybių. Nuo ankstyvo ryto toliau rikiavosi šventinė mugė Kvietinių gatvėje, o Savivaldybės aikštėje atsivėrė įspūdingų automobilių paroda. Gargždų miesto parke visą dieną miestiečiai buvo kviečiami į istorijos parką: čia buvo kuriamos interaktyvios krašto praeities istorijos, pasakojama apie Mažąją Lietuvą, čia gyvenusius Kuršius, džiuginta šokiais ir dainomis.

 

Tuo pat metu sporto entuziastai galėjo burtis Jaunimo parke, kur vyko atkaklios teniso, krepšinio 3x3, tinklinio 3x3, diskgolfo ir stalo teniso varžybos. Ruože Pėžaičiai–Veiviržėnai vyko dviračių lenktynės.

Taip pat šiais metais Gargžduose debiutavo pirmosios tarptautinės ekstremalaus bėgimo varžybos. Į OCR Gargždai, drauge su Gargždų SC ir Klaipėdos rajono savivaldybe, organizuojamas varžybas atvyko daugiau nei 170 dalyvių, kurie savo gebėjimus įprasmino kirsdami 7,7 km trasą ir įveikdami 30 įvairių kliūčių. Pirmąją vietą Elito vyrų klasėje iškovojo puikius sportinius gabumus demonstravęs OCR Gargždai sportininkas Modestas Gečas.

Vakarinėje šventės dalyje Gargždų Minijos slėnyje skambėjo sveikinimai – žodį tarė Klaipėdos rajono savivaldybės meras Bronius Markauskas, Klaipėdos miesto meras Arvydas Vaitkus, Seimo nariai Rasa Petrauskienė ir Petras Gražulis, taip pat svečiai iš Estijos ir Latvijos. Muzikinę šventę pradėjo ansamblis „LIETUVA“, skambėjo GALA KONCERTAS „MES LIETUVA“. Po jo visame slėnyje nusidriekė dar didesnė minia žmonių – miestiečiai ir svečiai gausiai būrėsi norėdami išgirsti nuostabaus balso ir išskirtinės muzikos atlikėjos MONIKOS LIU dainas, dainininkė Gargždus sveikino su gimtadieniu, o klausytojų širdis užbūrė romantika ir šokiais. 770-ąjį miesto gimtadienį vainikavo nepaprasto grožio ugnies šou, kurį surengė UGNIES MISTERIJA.

Daugiau šventės akimirkų Simos Ulvikienės ir Sandros Vaičienės nuotraukų galerijoje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 68 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,