Mano Gargždai



Dituvos pagrindinės mokyklos bendruomenė kūrė atostogų pasaką

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Aušros Ružauskienės nuotr. Aušros Ružauskienės nuotr.

Klaipėdos rajono Dituvos pagrindinėje mokykloje nuvilnijo nuaidėjo padėkos renginio „Kuriame atostogų pasaką“ paskutiniai akordai. Atostogų pasaka jau sukurta! Džiaugiamės jog šventėje dalyvavo gausus būrys tėvelių, broliukų ir sesučių, senelių ir močiučių, dėdžių ir tetų bei puokštė garbių svečių – tai Klaipėdos rajono savivaldybės vicemerė Violeta Riaukienė, Priekulės Šv. Antano Paduviečio parapijos klebonas Viktoras Ačas, Klaipėdos Rotary klubo „Maris“ pirmasis prezidentas Valdemaras Vaičekauskas. Esame laimingi ir dėkingi visiems svečiams už parodytą dėmesį, o Klaipėdos Rotary klubo „Maris“ prezidentui Aleksui Bagdonavičiui ir Broliams už reikšmingą finansinę paramą.

 

Nominuoti buvo geriausiai mokyklą lankantys, pažangiausieji, padarę pažangą ir garsinantys mokyklos vardą mokiniai. Išrinkta „Šauniausia pradinė klasė 2023“ – antrus metus iš eilės – 4 kl., mokytoja Sigita Jucienė ir „Šauniausia klasė 2023“ – 10 kl., klasės aukėtoja Ilona Bagdonavičienė. „Metų šauniausias pradinukas 2023“ – Mantė Motužytė 3 kl., mokytoja Ilona Spyčienė, o nominacijai „Metų šauniausias mokinys 2023“ antrą kartą išrinkta Gabija Radavičiūtė 10 kl.

Visi nominantai buvo apdovanoti padėkos raštais, mokyklos vardiniais-reprezentaciniais rašikliais, saldžiomis plytelėmis ir kelialapiu į literatūros lopšį, Anykščius. O pačios šauniausios gavo dar ir prekybos centro „Akropolis“ dovanų korteles.

Gražią atostogų pasaką kurti padėjo karalius – lietuvių k. mokytojas Aleksas, karaliaus juokdarys – septintokas Tomas, karalaitė – dešimtokė Gabija, princesė ir Eglė žalčių karalienė – devintokė Gintarė, Žilvinas – devintokas Neilas, Raudonkepuraitė – aštuntokė Ramunė.

Širdingai dėkojame žaviems mokyklos šokėjėliams ir juos ruošusiai šokių mokytojai Daliai, taip pat balsingiesiems dainorėliams bei instrumentalistams Amandai (6 kl.), Lukui (8 kl.), Rokui (8 kl.), Džiugui (8 kl.) ir juos ruošusiai muzikos mokytojai Živilei bei šventę praturtinusiai fleitos garsais Ievai Slatkevičiūtei (3 kl.).

Didžiulis AČIŪ 4 kl. tėveliams už prasmingus, labai gražius padėkos žodžius ir visiems mokyklos bendruomenės nariams, daugiau ar mažiau padėjusiems ir prisidėjusiems, kad renginys taptų ŠVENTE.

Už pagautas ir sustabdytas akimirkas esame labai dėkingi Aušrai Ružauskienei.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 322 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,