Mano Gargždai



Girininkų kaimo gyventojai ir svečiai leidžia laisvalaikį jaukiai sutvarkytoje poilsio zonoje prie tvenkinio

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Girininkų bendruomenės nuotr. Girininkų bendruomenės nuotr.

Girininkų bendruomenės valdyba ir kaimo gyventojai yra visuomeniškai labai aktyvūs, suinteresuoti tvarkyti, kurti ir plėsti savo gyvenamąją aplinką, todėl, įgyvendindami projektines veiklas, visada turime žmogiškųjų išteklių, geranoriškai susitelkę siekiame bendro tikslo. Visi girininkiškiai norime gyventi gražesnėje, tvarkingesnėje ir kiek įmanoma labiau sutvarkytoje aplinkoje.

 

Rugsėjo 23 d. gyventojai rinkosi į talką, kurios metu buvo šienaujama žolė, meldai, nupučiama žolė nuo takų, atnaujinami naujomis lentomis seni liepteliai tvenkinio prieigose, sukonstruoti turėklai. Atnaujinti gėlynai, į tvenkinį įleista dviejų rūšių lelijų. Rezultatų aptarimui, nuveiktų darbų pabaigoje suorganizuotas piknikas.

Ramybei ir jaukumui užtikrinti, įrengtas šviečiantis vandens fontanas. Krintantis ir čiurlenantis vanduo kaimo poilsio ir laisvalaikio zonoje ne tik pagyvino aplinką, bet ir pritraukė gyventojus ir svečius poilsiui, pasivaikščiojimams ir susitikimams.

Girininkų kaimo bendruomenė džiaugiasi įvykdžiusi dar vieną Klaipėdos r. savivaldybės finansuojamą projektą, pagal priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. Projektinių veiklų dėka tikrai galima atnaujinti erdves ir vykdyti bendruomeniškumą bendruomenėje!

 

Fotogalerijoje – bendruomenės pirmininkės Linos Lapinskienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 136 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,