Mano Gargždai



Savivaldos ir verslo forumas 2023 grįžta – kviečia registruotis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių iliustr. Organizatorių iliustr.

Lapkričio 16 dieną Klaipėdos rajono centre, Gargžduose, vyks vienas laukiamiausių metų renginių „Savivaldos ir verslo forumas 2023“! Šiemet pagrindinė tema – dirbtinis intelektas. Kaip jis keičia pasaulį, darbą, procesus versle, gyvenime ir savivaldoje. Taip pat bus apdovanoti ir „Verslumo manijos“ nugalėtojai. Tad kviečiame registruotis – vietų skaičius ribotas.

 

Žinomi lektoriai, įdomios ir naudingos pranešimų temos, verslo ir savivaldos bendrystė bei, žinoma, naujų verslo idėjų ir verslininkų įsiliejimas į bendruomenę – visa tai tradicinio, jau 6 kartą vykstančio, Klaipėdos rajono savivaldybės organizuojamo savivaldos ir verslo forumo dalis.

„Jau ne vienus metus mūsų organizuojamas savivaldos ir verslo forumas parodė, kad tiek mums, savivaldai, tiek verslui reikia tokio formato renginio. Tai puiki proga susitikti ir pasikalbėti ne tik apie kylančias vienokias ar kitokias problemas, bet ir apie viziją, kur einame, kaip tai darome, ką galime vieni kitiems pasiūlyti. Nes tik kartu, bendradarbiaudami, galime siekti bendro tikslo – kurti klestintį ir horizontus atveriantį Klaipėdos rajoną“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Kasmet forumo dalyviai diskutuoja aktualiausiomis temomis, šiemet tai – dirbtinis intelektas. Kokius pokyčius jis jau atneša ir dar atneš į darbo rinką, verslą? Ar įmonės pasiruošusios tikslingai išnaudoti jo galimybes, auginant konkurencinį pranašumą, komandos produktyvumą, atliekamų užduočių kokybę bei atveriant naujas verslo galimybes. Dirbtinis intelektas kiekvienam verslui, vadovui gali tapti proveržiu arba nesibaigiančiu iššūkiu.

Apie visa tai ir dar daugiau jau lapkričio 16 d. 9 val. „Minijos“ kino teatre Gargžduose kalbės Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas, žinomas verslo valdymo konsultantas Saulius Jovaišas, verslininkas ir investuotojas Ilja Laurs, „Lighthouse“ skaitmeninių inovacijų centro vadovas Mindaugas Kieža, Lietuvos marketingo asociacijos Klaipėdos tarybos pirmininkė bei viena „Lightouse“ neuromarketingo laboratorijos įkūrėjų Indrė Razbadauskaitė-Venskė. Forumą moderuos organizacijų, vadovų ir komandų konsultantas Ugnius Savickas.

Registracija – https://forms.gle/ahFa3nFd4MYe79j16.

 

Užsakymo Nr. SAV-2023-10-28

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 126 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,