Mano Gargždai



Savaitgalio policijos suvestinėje – padegimas, narkotikai, vagystės ir girtas vairuotojas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi policijos nuotr. Asociatyvi policijos nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad praėjusį savaitgalį Klaipėdos rajone užfiksuotos 8 nusikalstamos veikos.

 

Lapkričio 10 d., 11 val. 13 min., Klaipėdos r. PK gautas pranešimas, kad spalio 31 d. naktį Klaipėdos r., Žiaukų k., sudegė sodo namelis. Nuostolis – apie 20 000 eurų. Įtariamas padegimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 1 d. (Turto sunaikinimas ar sugadinimas).

Vakare, apie 23 val., Klaipėdos r., Gargžduose, Pušų g., patikrinimo metu, automobilyje „Opel Vivaro“, rasti du plastiko paketai su biria, įtariama narkotine medžiaga. Taip pat vienas paketas su biria, įtariama narkotine medžiaga rastas automobilyje „Audi“. Greta automobilių buvęs 1994 m. gim. vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

 

Lapkričio 11 d., apie 00 val. 15 min., Klaipėdos r., Girininkų k., automobilyje BMW rastas folijos lankstinukas su baltos spalvos milteliais, įtariama, kad tai narkotinė medžiaga. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Apie 13 val. 44 min., Klaipėdos r., Gvildžių k., patikrinus automobilio „Volkswagen Touran“ vairuotojo gim. 1997 m. blaivumą, jam nustatytas 2,30 prom. neblaivumas. Asmeniui įteiktas šaukimas.

Tą vakarą, apie 22 val. 49 min., Klaipėdos r., Kopūstų k., 1986 m. vyro bute, rasta augalinės kilmės medžiagos. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

 

Lapkričio 12 d. naktį, apie 01 val. 35 min., Klaipėdos r., Kvietinių k., automobilyje „Peugeot“, rasti du lankstinukai su baltos spalvos milteliais. 1994 m. gim. vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Apie 13 val., Kukuliškių k., Klaipėdos r. šalia Olando kepurės iš automobilio „Volkswagen Golf“ daiktadėžės buvo pavogta 5200 eurų, bei iš rankinuko buvusio automobilio salone, pavogta 50 eurų. Padaryta turtinė žala 5250 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Tądien gautas pareiškimas, kad Klaipėdos r., Dovilų mstl., buvo pavogti du motociklai „Yamaha TZR 50CC“ ir mini krosinis motociklas, kurių bendra vertė 1500 eurų. Galimas įtariamasis nustatytas. Pradėtas vagystės tyrimas.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 157 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,