Mano Gargždai



Trečiadienio policijos suvestinėje – eismo įvykyje nukentėjęs mažametis, iš įvykio vietos pasišalinęs girtas vairuotojas ir narkotikai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi policijos nuotr. Asociatyvi policijos nuotr.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad pastarąją parą Klaipėdos rajone įvyko du įskaitiniai eismo įvykiai ir sulaikytas asmuo, savo automobilyje vežęs neteisėtų medžiagų.

 

Lapkričio 15 d. apie 7 val. 25 min. Klaipėdos r., Sudmantų k., Palangos pl., automobilis „VW Passat“, vairuojamas vyro (gim. 1986 m.), nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio atsitrenkė į priešais jį važiavusį automobilį „VW Golf“, kurį vairavo moteris (gim. 1992 m.). Eismo įvykio metu sužaloti automobilių „VW Passat“ vairuotojas ir „VW Golf“ keleivis (gim. 2018 m.), kurie paguldyti į ligoninę.

Tos pačios dienos popietę gautas piliečio pranešimas, kad Klaipėdos r., Saulažolių k., Vėjo g., dideliu greičiu automobiliu važiuoja galimai neblaivus asmuo. Apie 15 val. 25 min. pareigūnams atvykus į įvykio vietą Vėjo g., pastebėtas nuo kelio nuvažiavęs „Ford Maverick“ automobilis. Automobilio viduje buvo 1994 m. gimęs vyras ir 1992 m. gim. moteris. Netrukus kitu automobiliu atvykęs 1995 m. gim. vyras nurodė, kad jis vairavo automobilį „Ford Maverick“. 1995 m. gim. vyrui nustatytas 1,92 prom. neblaivumas. Asmuo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 281(1) str. 1 d. (Transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.).

Lapkričio 16 d., apie 4 val. 00 min., Trušelių k., Klaipėdos r. buvo sustabdytas automobilis „Audi A4“, kurį vairavo 1999 m. gim. vyras. Automobilio bagažinėje buvo rasta akcizinių prekių dyzelinio kuro apie 50 l, automobilio salone rastas polietileninis paketėlis su augalinės kilmės medžiaga. Asmuo sulaikytas ir pristatytas į Klaipėdos apskr. VPK areštinę. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 139 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,