Mano Gargždai



Į Ukrainą iš Klaipėdos rajono iškeliaus dar viena humanitarinės pagalbos siunta

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajonas ir toliau tęsia paramą Lymanui Ukrainoje. Į miestą partnerį netrukus iškeliaus dar viena humanitarinės pagalbos siunta – du automobiliai bei kiti reikalingi daiktai.

 

„Aktyvūs karo veiksmai Ukrainoje tęsiasi jau dvejus metus. Ir nuo karo pradžios, kai rusai užpuolė Ukrainą, mūsų Savivaldybė remia Lymaną kuo tik galėdama. Siunčiame būtiniausius daiktus, tai, ko prašo patys ukrainiečiai – tai ir vaistai, automobiliai, benzopjūklai, kirviai ir kiti kasdieniai buities dalykai, kurių ypač reikia. Ačiū, kad prie šios pagalbos ukrainiečiams prisideda ir mūsų verslo įmonės, dovanojančios įvairiausius daiktus, tai ir V. Gilvonausko įmonė, UAB „Aviza“, „Knitas“, „Gitana“, „Vlantana“. Be abejonių, ir toliau prisidėsime, kuo tik galėsime“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Į Lymaną iškeliaus du automobiliai – „Citroen Jumper“ ir „Ford Transit“, taip pat įvairios humanitarinės pagalbos priemonės – statybiniai šalmai ir peiliai, suvirintojų pirštinės, žibintuvėliai, grandininis pjūklas, šlifuokliai, suvirinimo aparatas ir kiti reikalingi daiktai.

Klaipėdos rajono savivaldybė paramą Lymanui pradėjo skirti vos rusijai užpuolus Ukrainą. Per dvejus metus miestui partneriui jos skirta už maždaug 150 tūkst. eurų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 142 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,