Mano Gargždai



Klaipėdos rajone – tradicine tapusi „Expo“ ir unikalūs gimnazistų verslai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šiandien Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijoje vyko jau tradicine tapusi regioninė „eXpo“. Čia susirinkęs gausus būrys vietinių gimnazistų ir svečių, verslininkų ir mokyklų bendruomenių bei rajono vadovai domėjosi unikaliomis mokinių verslumo idėjomis, o labiausiai patikusiai skyrė pirmąją vietą.

 

Jau trečius metus iš eilės vykstanti mokomųjų mokinių bendrovių regioninė mugė suburia ne tik Klaipėdos rajone, bet ir už jo ribų besimokančius gimnazistus. Mokiniai čia pristato savo išskirtinius, inovatyvius ir šiuolaikiškus verslus, kuriais prisideda prie aplinkosaugos, socialinių ir kitų problemų sprendimo.

Šiais metais „eXpo“ komisijos nariai – vietos verslininkai, gimnazijos mokytojai, metodininkai ir bendruomenės nariai pirmąją vietą skyrė Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos merginų komandai ir jų verslui „EVE MUILAI“. Gimnazistės gamina rankų darbo muilus, kuriuos išgauna perdirbdamos panaudotą aliejų.

Nugalėtojos dalyvaus Nacionalinėje „eXpo“ Vilniuje gegužės 17 dieną, kur didžiausią pažangą per mokslo metus padariusios mokomosios mokinių bendrovės varžysis dėl geriausios Lietuvos mokomosios mokinių bendrovės titulo bei galimybės atstovauti Lietuvai Europos antreprenerystės festivalyje „Gen-E“ Turkijoje.

Projektą organizuoja nevyriausybinė organizacija „Lietuvos Junior Achievement“.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 361 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,