Mano Gargždai



Dviračių sporto entuziastai Gargždų miesto gimtadienį minėjo lenktyniaudami (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Savaitgalį Gargžduose ir jų apylinkėse vyko jau tradicija tapusios lenktynės „Gargždų miesto plento taurė 2024“. Lenktynėse, kuriose dalyvavo per pusantro šimto dviratininkų, varžėsi profesionalai, mėgėjai ir vaikai.

 

Pirmieji prie starto linijos stojo mėgėjai ir sporto mokyklų auklėtiniai, kurie turėjo įveikti 40 km ilgio trasą. Nors trasa nėra sudėtinga, tačiau griūčių šioje grupėje netrūko. Laimei, niekas rimtai nenukentėjo – dauguma incidento dalyvių toliau tęsė lenktynes ir sėkmingai pasiekė finišą.

Pasibaigus C distancijos lenktynėms, netrukus prie starto atriedėjo A ir B distancijų dviratininkai. Skirtingai nei ankstesniais metais, šiemet dviratininkai pedalus mynė pakoreguota trasa, kuri driekėsi per Švėkšną ir Veiviržėnus. A distancijos (Elite) dviratininkai turėjo įveikti 100 km distanciją, o B grupės – 70 km. Gavę ir saulės, ir lietaus, dauguma dviratininkų sėkmingai įveikė trasą ir kirto finišo liniją.

Kol dviratininkai mynė pedalus trasoje, palenktyniauti tarpusavyje galėjo ir patys mažiausi – vyko vaikų dviratukų lenktynės. Vaikai rungtyniavo keliose amžiaus grupėse, o kai kuriems tai buvo pirmosios varžybos jų gyvenime. Pasisėmę gerų įspūdžių ir naudingos varžybinės patirties, po varžybų visi mažieji gavo atminimo medalius, o nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurelėmis ir medaliais.

Už pagalbą organizuojant varžybas Sporto centras dėkoja sporto klubo „Velo Ghost veloma“ vadovui Vilmantui Vilinauskui, už sportininkų saugumą trasoje esame dėkingi Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnams, už rėmimą – parduotuvei „Maistas sportui“. Iki susitikimo kitais metais!

Rezultatų lentelė

 

Sandros Vaičienės nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 103 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,