Mano Gargždai



Patogi laistymo įranga

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Laistant sodą, ypač vasarą, kuomet karšta, sausa, kai trūksta vandens, tenka nemažai pasidarbuoti. Dažnam tai tampa dideliu rūpesčiu, ypač jeigu laistymo įranga pasenusi, nepatogi. Laimei, šiam procesui paspartinti gali būti pritaikomas puikus sprendimas, naudojant profesionalią, daug patogesnę įrangą, specialiai sukurtą įvairių tipų laistymui.

 

Toliau skaitantieji galės susipažinti su kokybiškos laistymo įrangos pasirinkimais ir įsigyti gera kaina įrankių, kurie neabejotinai taps puikiu laistymo palengvinimu.

 

Kokybiškos laistymo įrangos pasirinkimai

Laistymo įranga gali būti labai įvairi – nuo pačių paprasčiausių rankinių laistytuvų ar laistymo žarnų, iki automatinių purkštukų ir ne tik. Patogumą garantuoja šie kriterijai:

  • Laistymo režimo pasirinkimas – laistydami galėsite pasirinkti vandens srovės intensyvumą ir lygį, jį keisti ir reguliuoti, pritaikyti pagal laistomus augalus ir nuotolį. Purkštukai lengvai reguliuojami, skiriasi ne tik srovės intensyvumas, bet ir tipas, tad laistymo įranga gali būti pritaikyta patiems įvairiausiems laistymo poreikiams – nuo vešlios žolės iki trapių daigelių darže ar šiltnamyje.
  • Papildomam patogumui skirti įrankiai – tokie įrankiai, kaip kad, pavyzdžiui, žarnų ritės ar vežimėliai, leidžia patogiai suvynioti žarną ir ją išvynioti. Laistymo žarna nesipainioja po kojomis, neužima daug vietos, įranga patogiai surenkama ir išrenkama kiekvieną kartą, kai reikia laistyti sodą.
  • Platus laistymo įrangos pasirinkimas – Jūsų laukia be galo didelis asortimentas pagal įvairius laistymo poreikius. Siūlomi pasirinkimai leis įgyvendinti pačius įvairiausius sumanymus sode, tad laistymas nebebus toks varginantis darbas, net jeigu laistyti teks kone kasdien.

Rinkdamiesi laistymo įrangą, atsižvelkite į techninius parametrus, pavyzdžiui, ar laistymo žarnos ilgio pakanka patogiai prieiti net atokiausius sodo kampelius. Įvertinkite, kokie papildomam Jūsų patogumui priedai yra reikalingi. Į visus Jūsų klausimus atsakys ir tinkamai išsirinkti padės laistymo įrangos specialistai.

Jūsų laukia daugybė puikios kainos laistymo įrangos pasiūlymų internetu! Pasirinkite Jus dominančias sodo prekių kategorijas ir greitai bei lengvai atrasite tai, ko reikia.

Daugiau apie laistymo įrangą ir jos pasirinkimus sužinosite: https://sodasirnamas.lt/laistymo-ranga/

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 84 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,