Mano Gargždai



Klaipėdoje duris atvėrė antrasis McDonald's restoranas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Didžiausias greito maisto restoranų tinklas „McDonald's“ toliau plečiasi Lietuvoje – atidaromas antrasis restoranas Klaipėdoje ir 18-asis šalyje. Į naująją įstaigą investuota 1,4 mln. eurų, o vietos bendruomenei sukurtos daugiau kaip 55 naujos darbo vietos. Restoranas duris atvėrė šiandien, rugsėjo 10 d., Liepų g. 83, Klaipėdoje – visai šalia įvažiavimo į miestą.

 

„Džiaugiamės galėdami pasveikinti klientus antrajame „McDonald's“ restorane Klaipėdoje. Sėkmingai pritaikėme savo tinklo strategiją Lietuvos vartotojų poreikiams ir pageidavimams patenkinti, nuolat siekiame diegti naujoves, skatinti tvarumą ir kurti tikslingą karjerą savo komandai. Šis naujasis restoranas su energiją taupančiomis technologijomis ir nauja Klaipėdos bendruomenės komanda liudija mūsų ilgalaikį įsipareigojimą Lietuvos rinkai“, – sako „McDonald's“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Vladimiras Janevskis.

Naujasis 380 kv. m ploto restoranas veikia visą parą, įskaitant ir „McDrive“ paslaugą. Viduje gali tilpti iki 90 svečių, o lauko valgomojo zonoje yra dar 42 vietos. Atidarymas taip pat pažymi ir pirmosios „McCafé“ kavinės Klaipėdoje atidarymą bei išplečia pristatymo į namus paslaugas. Iš viso restorane sukurtos 57 naujos darbo vietos, o 35 esami „McDonald's“ darbuotojai buvo paaukštinti pareigose, įvertinant jų atsidavimą ir išskirtinį indėlį.

Liepų gatvėje atsidariusiame restorane svečiai gali mėgautis šviežiai paruoštais „McDonald's“ patiekalais vietoje arba rinktis patogius variantus maistui išsinešti. Dviejų juostų „McDrive“, ne tik yra patogesnės vairuotojams, bet ir pagreitiną aptarnavimą. Restorano viduje klientai gali naudotis ir savitarnos kioskais, aptarnavimo prie stalo paslaugomis bei mobiliąja užsakymo ir apmokėjimo sistema.

Naujasis restoranas išsiskiria ir vienu moderniausių „McDonald's“ interjero koncepcijų – geometrija. Jame panaudotos geometrinės formos, pilkos paletės betono plokštės ir šviesios spalvos medžio apdaila. Naujasis „McDonald's“ dizainas, pagardintas energinga oranžine ir raudona spalvomis, įkūnija rafinuotumo ir žaismingumo pusiausvyrą ir pabrėžia „McDonald's“ geros nuotaikos atmosferą.

Sekant „McDonald's“ pasaulinius tvarumo tikslus, naujojo restorano energijos vartojimo efektyvumo klasė yra A++, ant stogo įrengtos ir saulės baterijos. Restorane taip pat įrengta energijos valdymo sistema (EMS), leidžianti optimizuoti elektros energijos suvartojimą. Šios priemonės yra dalis platesnių „McDonald's“ ir „Premier Capital plc“ pastangų mažinti anglies dioksido pėdsaką ir prisidėti prie tvaresnės ateities kūrimo.

„McDonald's“ plėtra Lietuvoje neatsiejama nuo paramos žmonėms ir realaus poveikio kaimyninėms bendruomenėms. Naujojo restorano atidarymo proga „McDonald's“ skiria 10 000 eurų labdaros organizacijai „Mamų Unija“, siekiančiai padėti nepasiturinčioms šeimoms ir vaikams. „McDonald's“ kartu su „Mamų Unija“ bendradarbiauja nuo 2016 m.

 

Apie „Premier Capital“

„McDonald's“ plėtros licencijos Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje, taip pat Maltoje, Graikijoje ir Rumunijoje turėtoja yra „Premier Capital plc.“, valdanti 185 restoranus, įskaitant „McDrive™“, „McDelivery™“ ir „McCaf鮓. Juose iš viso dirba daugiau kaip 10 tūkst. darbuotojų. Šiose šešiose rinkose „McDonalds®“ kasmet aptarnauja daugiau kaip 77 mln. svečių.

„Premier Capital“ yra „McDonald's®“ verslas, priklausantis „Hili Ventures“ įmonių grupei, užsiimančiai maitinimo paslaugų ir mažmeninės prekybos, nekilnojamojo turto ir svetingumo, laivybos, naftos, dujų ir inžinerijos bei technologijų verslais 10-yje Europos ir Šiaurės Afrikos šalių, ir turinčioje daugiau kaip 11 tūkst. darbuotojų. „Hili Ventures“ didžiuojasi partnerystėmis su „Apple“, „Konecranes“, „McDonald's®“, „Microsoft“, NCR, „Six Senses“ ir daugeliu kitų pasaulinių prekės ženklų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 180 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,