Mano Gargždai



Kviečiame dalyvauti Europos judumo savaitės renginiuose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių iliustr. Organizatorių iliustr.

Rugsėjo 16–22 d. visoje Europoje vyksta Europos judumo savaitė. Tai – tarptautinė iniciatyva, skirta didinti gyventojų sąmoningumui apie darnų judumą mieste, siekiant keisti gyventojų keliavimo įpročius bei skatinti keliauti alternatyviais būdais: dviračiais, pėsčiomis, viešuoju transportu, taip saugojant mūsų planetą. Klaipėdos rajono visuomenės sveikatos biuras taip pat ragina gyventojus prisijungti prie šios iniciatyvos ir kviečia į specialiai tam skirtus renginius ir akcijas.

 

„Ar sugebėsim kartu apeiti 1 kartą aplink Klaipėdos rajoną ir surinkti 1 000 000 žingsnių?“, – klausia visuomenės sveikatos specialistai ir siūlo prisijungti prie žingsnių iššūkio „Žingsniuok už Klaipėdos rajoną!“.

Jei turite #walk15 programėlę, spauskite šią nuorodą https://walk15.app/challenge/code/KLRVSB12345 ir priimkite iššūkį! Jei programėlės neturite – parsisiųskite ją į savo telefoną ir žingsniuokite kartu su visais už Klaipėdos rajoną! Net 5 daugiausiai žingsnių surinkusių dalyvių laukia prizai.

Biuras taip pat organizuoja futbolo vaikščiojant turnyrą, kuriame dalyvaus net 14 komandų iš visos Lietuvos. Rugsėjo 17 d. 11 val. gyventojai kviečiami į Gargždų miesto stadioną, kur galės ne tik palaikyti Klaipėdos rajono komandą, bet ir susipažinti su šia sporto šaka, pasikonsultuoti su trenere.

Mėgstantys nuotykius ir azartą savo jėgas galės išbandyti orientacinėse varžybose, kurios vyks rugsėjo 18 d. Į šias varžybas registruojamos komandos po 5−6 žmones (nuo 18  metų ir vyresni). Varžybų startas ir finišas – Gargždų jaunimo parke (šalia estrados).

Registracija vykdoma el. p. , tel. +370 659 91923 ir internetu, paspaudus šią nuorodą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 222 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,