Mano Gargždai



Vasara vis dar neskuba išeiti: sinoptikai atskleidė, kada orai ims keistis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Edvardo Gelžinio nuotr. Edvardo Gelžinio nuotr.

Trečiadienį Lietuvoje vis dar tęsis šilti ir vasariški orai.

 

Šalyje ir toliau jausis anticiklono įtaka. Aukštas slėgis lems, kad bus labai nepalankios sąlygos formuotis debesims, todėl dieną bus sausa. Dangus bus mažai debesuotas, o vakarinė šalies dalis išliks visai giedra ir tik retkarčiais praplauks vienas kitas debesis.

Vyraus šiaurės rytų krypties, vidutinio stiprumo vėjas, kuris pasieks 4–9 m/s. Temperatūra išliks vasariška. Daugelyje rajonų termometro stulpelis pasieks 22–26 laipsnių ribą, o vietomis, daugiausia Pietvakarių Lietuvoje gali įkaisti ir iki 27 laipsnių šilumos.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį lietaus taip pat nereikia tikėtis. Dangus bus giedras ir vietomis paryčiais gali susidaryti rūkas. Vėjas bus vos juntamas, o oras atvės iki 8–13 laipsnių, tik Kuršių nerijoje naktis išliks kiek šiltesnė, ten temperatūra nenukris žemiau 14–16 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio dieną vasara tęsis. Dangus bus saulėtas ir lietaus nenumatoma. Pūs šiaurės rytų, rytų krypties vėjas, kuris pasieks 4–9 m/s. Aukščiausia oro temperatūra pasiskirstys tarp 21–26 laipsnių šilumos.

Vasariški ir sausi orai numatomi iki savaitės pabaigos, tik sekmadienį išauga trumpo lietaus tikimybė, o oras tikėtina bus keliais laipsniais vėsesnis.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 152 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,