Mano Gargždai



Pirmąją išankstinio balsavimo dieną Gargždų rinkimų apygardoje balsavo 599 rinkėjai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Šiandien Gargždų rinkimų apygardoje iš anksto balsavo 599 rinkėjai, iš kurių 512 priklauso šiai apygardai, o 87 – kitoms apygardoms. Tai rodo rinkėjų aktyvumą ir susidomėjimą vykstančiais rinkimais.

 

Pagal 10:25 val. duomenis, šiandien savo balsą jau atidavė 174 rinkėjai. Pastebėta, kad rinkėjai aktyviai ateina balsuoti, tačiau ilgos eilės nesusidaro, o balsavimo procesas vyksta sklandžiai.

Pasak Gargždų apygardos pirmininko Zigmo Bitino, vakar ir šiandien rinkimų apygardoje incidentų nebuvo užfiksuota, o rinkėjų balsavimas vyksta skaidriai ir ramiai.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad rinkimų dieną apylinkėse balsuoti galės tik Gargždų apygardoje gyvenamąją vietą deklaravę asmenys. Todėl kviečiame visus, kurie nori dalyvauti rinkimuose ir nėra deklaravę gyvenamosios vietos šioje apygardoje, pasinaudoti išankstinio balsavimo galimybe.

Primename, kad iš anksto balsuoti Savivaldybės pastate galima šiandien iki 20 val. Taip pat rytoj, nuo 7 iki 20 val., savo balsą galės atiduoti visos Lietuvos rinkėjai. Raginame pasinaudoti šia galimybe ir aktyviai dalyvauti rinkimuose.

Kviečiame visus rinkėjus pasinaudoti savo pilietine teise ir atiduoti savo balsą Seimo rinkimuose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 214 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,