Mano Gargždai



Savivaldos ir verslo forumas – jau lapkritį!

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Jau lapkričio 14 d. Klaipėdos rajono verslininkus kviečiame į tradicinį Klaipėdos rajono savivaldos ir verslo forumą. Šių metų forumo tema „ATEITIES KODAS: TVARUMAS IR SKAITMENIZACIJA“.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės organizuojamas ir tradiciniu tapęs forumas šį kartą vyks išskirtinėje vietoje – viename moderniausių Baltijos šalyse pramonės inovacijų parke „VMG Technics R&D Park“.

Atsižvelgdami į Klaipėdos rajono verslininkų rekomendacijas, šiais metais siekiame sukurti išskirtinę erdvę diskusijoms apie tvarumą, skaitmenizavimą, inovacijas, todėl džiaugiamės galėdami organizuoti šį renginį vienoje iš pažangiausių ne tik Klaipėdos rajone, bet ir Baltijos šalyse veikiančių įmonių.

„Jau septintus metus rengiamas Klaipėdos rajono savivaldos ir verslo forumas yra tapęs svarbiu įvykiu, suburiančiu vietos verslininkus ir savivaldos atstovus. Kasmet siekiame, kad šis forumas suteiktų ne tik galimybę susitikti ir aptarti kylančius verslo iššūkius, kurti bendrą verslo ir savivaldos ateities viziją, bet ir išgirsti įdomių pranešimų, galinčių įkvėpti tiek verslo, tiek savivaldos atstovus priimti svarbius sprendimus“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Šių metų forumas suburs įvairių sričių profesionalus aptarti itin svarbias temas – tvarumą ir skaitmenizavimą versle bei viešajame sektoriuje.

Renginio moderatorius ir pranešėjas Jurgis Didžiulis – charizmatiškas muzikantas, socialinių iniciatyvų kūrėjas ir Europos klimato pakto ambasadorius – ne tik ves šį renginį, bet ir dalinsis įžvalgomis, kaip menas, verslas ir tvarumo idėjos gali būti sėkmingai sujungtos, siekiant skatinti bendruomeniškumą ir atsakingą veiklą.

Renginio metu susipažinsite su Klaipėdos rajono savivaldybės plėtros projektais, skaitmeniniais įrankiais ir bendradarbiavimo galimybėmis. Nagrinėsime tvarumo ir skaitmenizacijos temas, pasitelkdami muzikinius ir interaktyvius elementus, skatinančius dalyvių įsitraukimą. Taip pat susipažinsime su kitokiu požiūriu į tvarumą versle, akcentuojant naujas vertes bei bendruomeniškumo stiprinimą.

Renginio metu taip pat vyks Klaipėdos rajono verslo kontaktų mugė, suteikianti vietos verslininkams puikią galimybę vienas kitam pristatyti savo veiklą. Tikimės, kad ši mugė suteiks progą ne tik parodyti savo gaminamus produktus ar teikiamas paslaugas, bet ir suteiks galimybę užmegzti naujus verslo ryšius su potencialiais partneriais ar klientais.

Renginio pabaigoje vyks VMG grupės projektų pristatymas ir ekskursija po „VMG Technics R&D Park“, kur bus supažindinama su įmonės įgyvendintais moderniais tvarumo ir skaitmeninių inovacijų sprendimais.

Nepamirškite, kad vietų skaičius ribotas – registruokitės jau dabar!

Registracija vykdoma iki lapkričio 1 d. – https://forms.gle/95XDwB8DqHY8e2jQ8.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 122 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,