Mano Gargždai



Užtikrinta „Gargždų Pramogos-Taškas“ pergalė

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Antradienį Gargžduose „Gargždų Pramogos-Taškas“ susitiko su Klaipėdos FK „Baltai“ ekipa ir iškovojo užtikrintą pergalę.

 

Gargždiškiai nuo pat rungtynių pradžios varžovams kibo į atlapus. Pirmąjį įvartį 16 minutę pelnė Robertas Malakauskas. Baudos aikštelėje suklaidinęs gynėją ir tiksliai smūgiavęs į vartus, jis išvedė komandą į priekį. Vos po dviejų minučių atakos smaigalyje atsidūrė Vilius Norvilas, po kurio smūgio varžovų vartininkas liko bejėgis. Dar po penkių minučių tas pats V. Norvilas dar vienu įvarčiu pasiuntė varžovus į „nokdauną“, po kurio „Baltams“ atsigauti nebepavyko iki rungtynių pabaigos. Prieš pat pertrauką persvarą padidino Artūras Lenkšas (4:0). Antrajame kėlinyje 70 minutę trečią kartą šiose rungtynėse į „Baltų“ vartus kamuolį pasiuntė V. Norvilas, taip įtvirtindamas gargždiškių pergalę (5:0).

Per penkiolika rungtynių tai buvo jau dešimtoji „GP-Taško“ pergalė, kuri iškovotais taškais leido pasivyti lygoje pirmaujančią Kretingos „KKT“ komandą, tik pastaroji yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Kitas rungtynes gargždiškiai žais kitą savaitę, rugsėjo 17 d., Klaipėdoje su komanda „Rosa“.

 

Iš protokolo:

„GP-Taškas“ – „Baltai“ 5:0 (4:0)

Įvarčiai: 16' R.Malakauskas, 18' 23' 70' V.Norvilas, 43' A.Lenkšas.

„GP-Taškas“ sudėtis: R.Uosis, A.Montrimas, G.Ratkus, E.Bračkus, Ž.Stirbys, M.Jonelys, T.Tamošauskas, M.Šiaulytis, R.Malakauskas, V.Norvilas ir A.Lenkšas. Po keitimų pasirodė: I.Šakys, S.Kovšovas, An.Bačanskis, V.Alėjevas, R.Repšys, K.Valančius, V.Mickus, A.Kukšta.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 305 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,