Mano Gargždai



Lapiai – mažų miestelių futbolo varžybų nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Sporto centro nuotrauka. Sporto centro nuotrauka.

Sekmadienį baigėsi Klaipėdos rajono mažų miestelių futbolo čempionatas. Jame dalyvavo 11 komandų iš trijų zonų. Į kitą etapą, stipriausių komandų aštuntuką, pateko po dvi geriausias kiekvienos zonos komandas.

 

Pasibaigus zoninėms varžyboms, komandos buvo suskirstytos į du pogrupius. A POGRUPIS: Lapiai, Ginduliai, Agluonėnai, Kretingalė. B POGRUPIS: Jakai, Endriejavas, Priekulė, Vėžaičiai. Kadangi dauguma komandų buvo panašaus pajėgumo, tai daugelyje susitikimų vyko atkakli ir įnirtinga kova. Iš kiekvieno pogrupio į finalinį etapą pateko po dvi geriausias komandas. A pogrupio varžybose daugiausiai pergalių  iškovojo Agluonėnų ir Lapių komandos, B pogrupyje – Priekulė ir Endriejavas. Finalinio ketverto varžybos vyko tokia sistema: A1 - B2 ir B1 - A2. Pirmosios varžybos vyko tarp Agluonėnų ir Priekulės. Gana nervingoje ir daug jėgų pareikalavusioje dvikoje neužteko pagrindinio laiko išsiaiškinti varžybų nugalėtojų, varžybos baigėsi rezultatu 3:3. Komandoms teko mušti baudinius. Šį kartą fortūna buvo Priekuliškių pusėje – po baudinių serijos minimaliu rezultatu 5:4 pergalę šventė Priekulės futbolininkai. Antrajame susitikime intrigos buvo mažiau, gerai sukomplektuota ir stipri Lapių komanda įtikinamai rezultatu 3:0 nugalėjo endriejaviškius.

Didysis ir mažasis finalai vyko Endriejavo futbolo stadione. Namuose žaidę endriejaviškiai varžybose dėl trečios vietos rezultatu 3:1 privertė pasiduoti Agluonėnus ir iškovojo garbingą III-ąją vietą. Dėl čempionų taurės į dvikovą stojo Lapių ir Priekulės komandos. Kaip ir būdinga finalams, varžybose vyko nuožmi kova. Daug fizinių jėgų pareikalavusiame finale, po įtemtos kovos rezultatu 2:0 pergalę šventė Lapių futbolininkai.

Po varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti Sporto centro įsteigtomis taurėmis ir medaliais. Norisi pasidžiaugti, kad šiose pirmenybėse dalyvavo tik Klaipėdos rajono gyventojai, kurie gynė savo miestelių garbę. Tikime, kad kitais metais šis turnyras pritrauks dar daugiau komandų ir taps tradiciniu. Iki susitikimo kitais metais.

 

Sporto centro nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 459 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,