Mano Gargždai



Patruliuoti padės policijos rėmėjai J. Dičius ir V. Meškauskas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kelių policijos biuro kolektyvą papildė du policijos rėmėjai - Vytautas Meškauskas ir Jonas Dičius, kuris yra policijos veteranas, buvęs Kelių policijos biuro pareigūnas. Rėmėjams įteiktos specialios liemenės su užrašu „Policijos rėmėjas” ir policijos rėmėjų ženklai.

 

Policijos pagalbininkai padės pareigūnams užtikrinti viešąją tvarką masinių renginių, švenčių ir mitingu metu. Jie vilkės spec. liemenes ir patruliuos kartu su policijos pareigūnais.

Policijos rėmėjai įstatymų ir kitų teisės aktų nustatyta tvarka kartu su policijos pareigūnais gali panaudoti specialiąsias priemones, reikalauti, kad asmenys laikytųsi viešosios tvarkos ir nepažeidinėtų įstatymų. Saugodami viešąją tvarką, policijos rėmėjai turi teisę policininkams padėti sulaikyti ir pristatyti asmenį į policijos įstaigą, įeiti į gyvenamąsias ir kitas patalpas, kad būtų užkirstas kelias nusikalstamai veikai ar sulaikytas nusikaltėlis.

Jei yra įtarimas, jog yra padaryta nusikalstama veika ar administracinis teisės pažeidimas, jie gali stabdyti transporto priemones.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,