Mano Gargždai



Gargždiškius džiugina atnaujinti pėsčiųjų takai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Vaikščioti duobėtais takais nebereikės. R.Rapalienės nuotr. Vaikščioti duobėtais takais nebereikės. R.Rapalienės nuotr.

Nors teritoriją nuo Gargždų lopšelio-darželio „Saulutė“ iki „Vaivorykštės“ gimnazijos nuo seno vagoja pėsčiųjų takai, dažnas žingsniuodavo ne jais, o žole. Mat takai jau prašėsi remonto ir duobių juose buvo daugiau nei asfalto. Zulinti batų į prastą dangą nebereikės – takai buvo atnaujinti.

 

Skyrė 78 tūkst. Lt

Naujais takais džiaugiasi ne tik pėstieji, bet ir jaunieji Gargždų gyventojai, kurie savaitgalį su riedučiais ir dviračiais traukė išbandyti tik ką asfaltu padengtų takelių.

Paklaustas, ar malonios permainos – seniūnijos nuopelnas, Gargždų seniūnas Saulius Bakšinskis tvirtino, kad į Klaipėdos rajono savivaldybės tarybą kreipėsi ir prašė skirti pinigų seniūnija.

Rugpjūčio mėnesį Tarybos posėdyje rajono politikai asfaltuotų takų, esančių tarp „Vaivorykštės“ gimnazijos ir Kastyčio bei Vingio gatvių, ištisinės asfalto dangos remontui skyrė 78 tūkst. Lt.

 

Apšvietimo teks palaukti

IMG 1356

Vakarais teritorijoje nuo lopšelio-darželio „Saulutė“ iki „Vaivorykštės“ gimnazijos tenka vaikščioti aklinoje tamsoje. R. Rapalienės nuotr.

 

Dažnas minėtoje teritorijoje vakarais pasigenda apšvietimo, tačiau čia kol kas dar teks vaikščioti patamsy.

S. Bakšinskis teigė, kad šiais metais šioje vietoje apšvietimo įrengti nepavyks. Tam reikalingas atskiras projektavimas, skaičiavimai, kiek tai kainuotų.

„Kitais metais reikėtų tai įsitraukti į mūsų planus ir prašyti finansavimo. Kas nuo mūsų priklausys, stengsimės padaryti. Šiais metais atsirado vietų, kur būtinai reikėjo įrengti apšvietimą. Nauji apšvietimo stulpai buvo pastatyti prie kino teatro „Minija“, nes ten buvo neapšviestas takas. Taip pat – Kranto gatvėje. Tai buvo vienintelė neapšviesta gatvė Gargžduose. Po truputį ta linkme ir judame“, – kalbėjo Gargždų seniūnas.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 166 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,