Mano Gargždai



Mokyklų atstovai dalijosi gerąja patirtimi

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Alksniupių pagrindinės mokyklos mokiniai visus supažindino su mokyklos erdvėmis. Alksniupių pagrindinės mokyklos mokiniai visus supažindino su mokyklos erdvėmis.

Lapkričio 7 d. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos iniciatyvūs pedagogai: Inga Rankelienė, Virginija Butkuvienė, Aušra Buivydienė, Lina Plikaitienė, Ringaudas Stoškus, Rasa Linkienė ir 6-10 klasių merginų ansamblis vyko į Radviliškio rajono Alksniupių pagrindinės mokyklos organizuotą iniciatyvių mokyklų renginį „Jaunimo kūrybiškumo skatinimas ir bendradarbiavimo formos“.

 

Čia sugužėjo dalyviai iš įvairių Lietuvos kampelių: Raseinių rajono Nemakščių Martyno Mažvydo gimnazijos, Panevėžio rajono Smilgių gimnazijos, Tauragės rajono Tarailių progimnazijos, Šilalės rajono Upynos Stasio Girėno vidurinės mokyklos, Jurbarko rajono Vadžgirio pagrindinės mokyklos, Šiaulių rajono Naisių pagrindinės mokyklos.

Svetingai pasitikę Alksniupių pagrindinės mokyklos mokiniai visus supažindino su savo mokykla, jos erdvėmis, mokyklos muziejumi. Po Alksniupių pagrindinės mokyklos direktoriaus Zigmo Mozuraičio sveikinimo mokyklų atstovai pristatė savo meninius pasirodymus. Kiekvienas muzikinis numeris buvo palydimas nuoširdžiais plojimais ir palaikymo šūksniais. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos mokytojų ir mokinių ansambliui atliekant dainą „Naujų draugų daina“, pritarė visi, kas buvo salėje.

Klaipėdos rajono Gargždų „Kranto“ pagrindinė mokykla pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Radviliškio rajono Alksniupių pagrindine mokykla. Įgijo naujus partnerius, su kuriais planuoja rengti naujus projektus.

Pedagogai dalijosi savo darbo patirtimi, juos linksmino kaimo kapela „Šeduva“. Jaunimas vakarojo diskotekoje, užmezgė naujas pažintis.

 

Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 344 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,