Mano Gargždai



Gargždiškiai – geriausių pasaulio jaunimo šokėjų dešimtuke

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Areta Šeškaitė ir Einoras Degutis. Asociatyvi asmeninio archyvo nuotr. Areta Šeškaitė ir Einoras Degutis. Asociatyvi asmeninio archyvo nuotr.

     Po šį savaitgalį vykusių tarptautinių sportinių šokių varžybų Gargždai gali didžiuotis – šokėjai kilę iš mažo miestelio įsiveržė į pasaulio jaunimo šokėjų porų reitingo dešimtuką.

 

     Sportinių šokių kolektyvo „Rolina" šokėjai Einoras Degutis ir Areta Šeškaitė Alytuje vykusiose varžybose „Alytus Open 2015" pasidabino aukso ir sidabro medaliais.

     Jaunimo grupėje, Lotynų Amerikos šokių kategorijoje, kurioje varžėsi 35 poros, gargždiškiai užėmė pirmąją vietą, standartinių šokių kategorijoje, taip pat tarp 35 porų, „Rolinos" talentai liko antri.

     Lotynų Amerikos šokių pasauliniame reitinge pora iš 17-os pozicijos pakilo į 10-ą, o standartinių šokių reitinge – iš 11-os pozicijos į 9-ą.

     Jaunieji talentai netrukus dalyvaus Lietuvos 10-ies šokių čempionate, kuris vyks Alytuje. Balandžio 5 d. Einoras ir Areta vyks į Europos Lotynų Amerikos šokių čempionatą Ispanijoje, o balandžio 26 d. dalyvaus Europos standartinių šokių čempionate, kuris vyks Moldavijoje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 75 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,