Mano Gargždai



Geriausi šaškių žaidėjai – dreverniškiai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Varžybų nugalėtojai. Zigmo Bitino nuotr. Varžybų nugalėtojai. Zigmo Bitino nuotr.

     Kovo 19 dieną Gargždų sporto centro šachmatų-šaškių patalpose įvyko Lietuvos moksleivių olimpinio festivalio kaimo vietovių mokyklų šaškių varžybos. Į jas atvyko moksleiviai iš Drevernos pagrindinės mokyklos, Dovilų pagrindinės mokyklos, Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos, Endriejavo vidurinės mokyklos ir Vėžaičių pagrindinės mokyklos.


     Varžybos buvo labai atkaklios. Nugalėtojai ir prizininkai paaiškėjo tik po paskutinės partijos. Tiek Drevernos, tiek Dovilų komandos surinko po lygiai taškų, tarpusavio mače sužaidė taip pat lygiomis. Pagal varžybų nuostatus nugalėtoją lėmė tik tarpusavio mačo aukštesnės lentos pranašumas. O šis rodiklis buvo palankesnis Drevernos pagrindinės mokyklos šaškininkams. Tad jie šį kartą – pirmi. Antri liko doviliškiai, o štai į trečiąją vietą, paskutiniame mače įveikę principingus jaunuosius Endriejavo vidurinės mokyklos šaškininkus, pakilo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos moksleiviai.
     Prie pirmos lentos geriausiai pasirodė dreverniškis Povilas Juškevičius (3 taškai iš 4 galimų), prie antros – Kristijonas Ruškys (Judrėnai)- 3,5 taško, prie trečios – Aivaras Poška (Judrėnai) – 3 taškai, prie ketvirtos – Deimantė Jakaitytė (Dovilai) – 3,5 taško.
     Be jau minėto Povilo Juškevičiaus nugalėtojams dar atstovavo Mantas Stončius, Rokas Juškevičius ir Aušra Katkutė. Komandos vadovas – mokytojas Antanas Rimkus.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 268 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,