Mano Gargždai



Moksleiviai kovojo prie šaškių lentų (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Kovo 21 dieną Sporto centro šachmatų-šaškių patalpose vyko Lietuvos mokyklų žaidynių (LMŽ) Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų pradinių klasių šaškių varžybos.

 

Į jas atvyko moksleiviai iš Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos, Gargždų „Minijos“ progimnazijos, Dovilų, Ketvergių pagrindinių mokyklų ir Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro. Varžybose galėjo dalyvauti moksleiviai, ne vyresni negu 2008 metų gimimo.

Atrodė, kad varžybų tempą diktuos gerai sukomplektuotos Gargždų „Minijos“ ir „Kranto“ komandos, tačiau taip nebuvo. Visos komandos rinko taškus, įveikdamos viena kitą arba sužaisdamos lygiomis. Galop paaiškėjo, kad pajėgiausia buvo Dovilų pagrindinės mokyklos komanda. Doviliškiai pasiekė tris pergales ir kartą pralaimėjo. Bet to užteko tapti varžybų nugalėtojais.

Ketvergių pagrindinės mokyklos ir „Minijos“ progimnazijos moksleiviai surinko po lygiai taškų. Ir jų tarpusavio mačas baigėsi lygiomis. Teko ieškoti papildomų rodiklių, kad nustatytume antros vietos laimėtojus. Tarpusavio mače aukštesnėje lentoje nugalėjo Ketvergių komandos atstovas, tad jie – antri. Trečioje vietoje liko „Minija“, ketvirti – „Krantas“, o penkti – Slengių mokykla-daugiafunkcis centras.

Nugalėtojų komandoje žaidė Dovydas Prielgauskas (kapitonas), Denisas Ruigys, Jonas Stanevičius ir Roberta Butkutė. Komandos vadovė – mokytoja Edita Jucienė.

Prie lentų geriausiais buvo pripažinti: prie pirmos – Dovydas Prielgauskas (Dovilai), prie antros – Danielius Antužis („Minija“), prie trečios – Edvinas Andriušis („Minija“), prie ketvirtos – Kornelija Dvarionaitė (Slengiai), Roberta Butkutė (Dovilai) ir Saulė Chainauskaitė (Ketvergiai).

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 138 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,