Mano Gargždai



Įsibėgėjo Mažų miestelių sportinės varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Sporto centro archyvo nuotrauka. Asociatyvi Sporto centro archyvo nuotrauka.

Baigėsi pirmojo rato Klaipėdos rajono mažų miestelių krepšinio pirmenybės.

 

Varžybose panoro dalyvauti 14 komandų, kurios buvo suskirstytos į 3 pogrupius (A, B, C) pagal geografinę padėtį. Pirmajame rate komandos žaidė kiekviena su kiekviena du kartus. Vienas varžybas – namuose, kitas – išvykoje.

A pogrupyje varžėsi 5 komandos. Sužaidus A pogrupio varžybas, komandos pagal pajėgumą išsidėstė tokia tvarka: 1. Vėžaičiai, 2. Endriejavas, 3. Veiviržėnai, 4. Daukšaičiai, 5. Dauparai.

B pogrupyje rungtyniavo 4 komandos. Komandų rikiuotė sužaidus pogrupio varžybas: 1. Priekulė, 2. Šiūpariai, 3. Agluonėnai ir 4. Dreverna. 

C pogrupyje žaidė 5 komandos, kurios išsidėstė tokia tvarka : 1. Kretingalė-1, 2. Plikiai, 3. Kretingalė-2,  4. Jakai-Sudmantai ir 5. Sendvaris.

Iš A ir C pogrupių pirmas tris vietas užėmusios komandos keliauja į antrąjį etapą, kuris vyks rudenį. Skirtingai nei A ir C pogrupiuose, iš B pogrupio į kitą etapą pateko 2 komandos, kadangi jame varžėsi 4 komandos. Į antrąjį etapą patekusios komandos bus suskirstytos į du pogrupius po 4 komandas, kurios žais tokia pat sistema, kaip ir pirmajame etape.

Pasibaigus krepšinio pirmajam etapui, mažų miestelių sportininkai toliau varžosi tinklinio varžybose, kuriose dalyvauja 16 Klaipėdos rajono miestelių komandų.

Varžybų rezultatų lenteles rasite internetiniame tinklalapyje gargzdusc.lt.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 259 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,