Mano Gargždai



Ką šią savaitę veiks Savivaldybės vadovai?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Artimiausiomis dienomis Klaipėdos rajono savivaldybės ir Administracijos vadovai spręs klausimus dėl Kalniškės piliakalnio tvarkymo darbų, rinkis į Ekstremalių situacijų komisijos ir kitus posėdžius.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį dalyvavo pasitarime su Klaipėdos rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos viršininku Stanislovu Virbausku dėl darbo drausmės Plikių ugniagesių komandoje.

13 val. meras pirmininkaus pasitarimui su Savivaldybės administracijos darbuotojais, rangovais, Valstybinės miškų tarnybos atstovais dėl Kalniškės piliakalnio tvarkymo darbų. 

   

Mero pavaduotojai Rūta Cirtautaitė ir Kęstutis Cirtautas šią savaitę dirbs su dokumentais.

  

Administracijos direktorius Česlovas Banevičius pirmadienį 13 val. taip pat dalyvaus pasitarime dėl Kalniškės piliakalnio tvarkymo darbų.

Ketvirtadienį 10 val. Č.Banevičius pirmininkaus Ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdžiui, kuriame dalyvaus ir jo pavaduotoja Ligita Liutikienė.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė trečiadienį 14 val. pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl archyvo tvarkymo klausimų.

   

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Buivydas pirmadienį 14 val. pirmininkaus pasitarimui dėl Šernų tilto per Miniją nuosavybės klausimo bei kitų su jo tvarkymu susijusių klausimų.  

Antradienį 14 val. jis dalyvaus pasitarime dėl Drevernos mažųjų laivų uosto operatoriaus funkcijų koncesijos suteikimo sutarties sąlygų.

Trečiadienį 10 val. V.Buivydas pirmininkaus pasitarimui su Pajūrio regioninio parko direkcijos atstovais dėl Pajūrio regioninio parko teritorijos pritaikymo turizmui programos. 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,