Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų krepšininkai pateko į finalą ir žengs į A divizioną

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

     Šeštadienį Šilalėje vykusiose RKL B diviziono antrosiose pusfinalio rungtynėse „Gargždų SC" krepšininkai šventė antrą užtikrintą pergalę prieš „Lūšies" ekipą rezultatu 90:75 (18:22, 13:33, 18:17, 21:23). Antroji pergalė prieš šilališkius gargždiškiams ne tik atvėrė kelią į RKL B diviziono finalą, bet ir garantavo kelialapį kitame sezone varžytis A divizione.

 

     Intriga šiame mače laikėsi vos 15 minučių. Jau antro ketvirčio viduryje svečiai surengė du galingus spurtus ir priartėjo prie dvidešimties taškų persvaros.

     Antroji susitikimo dalis taip ir praėjo skirtumui svyruojant apie 15 taškų ribą. Savo aikštėje žaidusiems šilališkiams nepadėjo individualūs mėginimai pakeisti rungtynių eigą, nei sirgalių „palaikymas", kuomet kone visas rungtynes teisėjų pusėn skriejo keiksmai ir necenzūrinių žodžių skanduotės.

     Gargždų gretose pasižymėjo po 15 taškų pelnę Mantas Gurauskas ir Alvydas Grikpėdis. Valentas Tarolis atliko dvigubą dublį – 14 taškų ir 11 atkovotų kamuolių, 10 taškų pelnė Ignas Staponas.

     „Lūšies" komandoje išsiskyrė 24 taškus pelnęs Mindaugas Čepauskas. Justas Košys pridėjo 16 ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų, Tadas Rapolavičius – 14 taškų.

     Praėjusiame sezone Šilalės ekipa pasidalijo 5-8 vietas, tad šiemet žengtas žingsnis pirmyn.

     Pirmosios finalinės rungtynės (žaidžiama iki dviejų pergalių) vyks jau kitą šeštadienį Gargžduose. Ten jie susitiks su Pabradės arba Kauno krepšininkais.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,