Mano Gargždai



Teniso mėgėjai kovojo sezono atidarymo turnyre

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Teniso turnyro nugalėtoju tapo Šarūnas Dužinas (kairėje), antrąją vietą užėmė Vytas Vasiliauskas (dešinėje). Dalyvio nuotr. Teniso turnyro nugalėtoju tapo Šarūnas Dužinas (kairėje), antrąją vietą užėmė Vytas Vasiliauskas (dešinėje). Dalyvio nuotr.

     Šeštadienį Gargžduose įvyko lauko teniso sezono atidarymo turnyras, kuriame susirungė šios sporto šakos mėgėjai.


     Sužaidus pirmuosius susitikimus, laimėtojai tęsė kovą dėl Didžiosios taurės, o pralaimėjusieji susirungė dėl Paguodos taurės. Kiekviename mače buvo žaidžiami du setai, o, prireikus lemiamo, buvo žaidžiamas didysis pratęsimas iki 10 taškų.
     Pirmąją vietą ir Didžiąją taurę po atkaklios kovos rezultatu 1:6 6:4 12:10 iškovojo Šarūnas Dužinas, įveikęs antroje vietoje likusį svečią iš Klaipėdos Vytą Vasiliauską.
     Mažajame finale susitiko Martynas Račkauskas ir Algis Gintaras. Trečiąją vietą rezultatu 6:4 6:7 10:1 užsitikrino gargždiškis M.Račkauskas.
     Paguodos taurę laimėjo Evaldas Judeikis rezultatu 6:4 6:0 įveikęs Mantą Stalgį.
     Turnyro dalyviai džiaugėsi puikiai suorganizuotu renginiu, geru oru bei šauniai praleistu laiku, o varžybų organizatorius Šarūnas Dužinas žadėjo, jog tokių turnyrų teniso mėgėjams šiemet bus dar ne vienas.
     Turnyro organizatorius ir dalyviai dėkoja rėmėjams UAB „Tavo sportas" bei MB „Traškuva" už įsteigtus prizus ir užkandžius.

 

Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 346 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,