Mano Gargždai



Gimnazistai dalinasi saldžios ekskursijos įspūdžiais

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Gimnazistės Aurelijos Petkutės nuotr. Gimnazistės Aurelijos Petkutės nuotr.

     „Vaivorykštės" gimnazijos 1b ir Ic klasių mokiniai aplankė saldainių gamybos fabriką „Roshen". Klaipėdoje esanti įmonė „Roshen" gamina karamelinius saldainius, o įmonė „Roshen Nord" užsiima produkcijos platinimu Europos Sąjungoje. Šiose įmonėse dirba daugiau nei 100 žmonių.


     Atvykę į gamyklą, buvome supažindinti su griežtomis taisyklėmis, aprengti specialiais rūbais ir pakviesti stebėti ledinukų (tą dieną buvo gaminami apelsinų skonio ledinukai) gamybos procesą.

     Įdomu matyti, kaip gimsta mūsų taip mėgstami saldumynai, tačiau dar įdomiau pačiam jų pasigaminti! Malonioms fabriko darbuotojoms padedant, entuziastingai įsijungėme į gamybos procesą, ir kiekvienas pasigaminome po apelsinų skonio ledinuką-čiulpinuką. Stengėmės, kad jie būtų kuo gražesni, ir džiaugėmės, kad mums puikiai pavyko.

     Svarbiausias mūsų vizito tikslas – sužinoti apie fabriko veiklą, susipažinti su profesijomis, reikalingomis tokiose ir panašiose gamyklose. Fabriko darbuotojai į mūsų klausimus apie karjeros galimybes atsakinėjo maloniai ir nuoširdžiai, stengėsi perteikti kuo daugiau mums naudingos informacijos. Be to, išvykdami visi buvome apdovanoti saldžių dovanų rinkinėliais.
     „Roshen" fabrikas paliko mums daug gerų nepamirštamų emocijų!

 

Gimnazistės Aurelijos Petkutės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 118 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,