Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkė: suksis švenčių maratone

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotrauka. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotrauka.

Šią savaitę Savivaldybės ir Administracijos vadovų laukia ne vienas posėdis, tačiau taip pat netrūks ir atsikvėpti leisiančių švenčių.

                          

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį dalyvavo pasitarime dėl Endriejavo miestelio Veiviržėnų gatvės projekto derinimo sprendimo. Nuo 15 val. jis priima rajono gyventojus. 

Antradienį 8.15 val. V.Dačkauskas ir Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas dalyvaus pasitarime dėl planuojamo sporto aikštyno prie Gargždų sporto centro.  10 val. jiedu dalyvaus pasitarime su penkių savivaldybių atstovais dėl KRATC naujos sutarties sudarymo. 

13 val. meras dalyvaus asociacijos „Klaipėdos regionas“ posėdyje, kuris vyks Klaipėdos miesto savivaldybėje.

Trečiadienį  V.Dačkauskas kartu su pavaduotoja Violeta Riaukiene Vilniuje dalyvaus Lietuvos savivaldybių asociacijos suvažiavime. 

Ketvirtadienį jis pirmininkaus Savivaldybės tarybos posėdžiui.

Penktadienį 13.30 val. gausus būrys valdininkų: V.Dačkauskas, vicemerės Rūta Cirtautaitė ir V.Riaukienė, S.Karbauskas ir jo pavaduotojai Česlovas Banevičius bei Ligita Liutikienė,  ketina dalyvauti Drevernos apžvalgos bokšto pristatymo renginyje.

15.30 val. meras ir Administracijos direktorius dalyvaus Drevernos vaikų darželio jubiliejaus renginyje. 

Šeštadienį 13 val. V.Dačkauskas dalyvaus Šilutės miesto šventės atidarymo renginyje ir Gargždų miesto gimtadienio šventėje.

                             

Mero pavaduotoja R.Cirtautaitė, S.Karbauskas ir Č.Banevičius antradienį 9 val. dalyvaus pasitarime dėl Goberiškės mokyklos renovacijos.

Trečiadienį 10 val. R.Cirtautaitė ir S.Karbauskas dalyvaus Trečiojo amžiaus universiteto (TAU) baigiamojoje konferencijoje „Kuo mums reikšmingi pirmieji studijų metai: realybė ir perspektyvos“. 

Penktadienį 11.25 val. vicemerė dalyvaus Priekulės gimnazijos paskutinio skambučio šventėje.

Mero pavaduotoja V.Riaukienė antradienį lankysis rajono švietimo įstaigose. 17 val. Gargždų Šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje ji dalyvaus Gargždų muzikos mokyklos absolventų pažymėjimų įteikimo renginyje.

Penktadienį 12 val. V.Riaukienė dalyvaus Paskutinio skambučio šventėje „Vaivorykštės“ gimnazijoje.

                         

Administracijos direktorius S.Karbauskas ir jo pavaduotojas Č.Banevičius pirmadienį dalyvavo seminare „Pasirengimas užtikrinti valstybės karinės gynybos funkciją“.

Be aukščiau minėtų darbų S.Karbauskas antradienį 11 val. dalyvaus  darbo grupės pasitarime Klaipėdos rajono automobilių sporto klubo „Žaibas“ raštui išnagrinėti.

Trečiadienį 9 val. S.Karbauskas susitiks su Pėžaičių seniūnaite dėl gyvenvietės tvarkymo. 

                                

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė pirmadienį pirmininkavo darbo grupei dėl Kretingalės ir Paupių pirminės sveikatos priežiūros centrų sujungimo.

Antradienį 9 val. ji pirmininkaus atrankos komisijai Žemės ūkio skyriaus specialisto pareigoms eiti. 
14 val. – Vaiko gerovės komisijai.

Trečiadienį 9 val. L.Liutikienė pirmininkaus atrankos komisijai Strateginio planavimo skyriaus vedėjo pavaduotojo pareigoms eiti. 

                                

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius antradienį 11 val. taip pat dalyvaus  darbo grupės pasitarime Klaipėdos rajono automobilių sporto klubo „Žaibas“ raštui išnagrinėti.

Trečiadienį ir penktadienį jis pirmininkaus Viešųjų pirkimų komisijos posėdžiams. Daugiau informacijos – ČIA.

Be to, ketvirtadienį 10 val. Savivaldybės ir Administracijos vadovai rinkis į Tarybos posėdį. Jo medžiagą rasite ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 126 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,