Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkės – vasariškai nykios

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Nors dėl ilgojo šventinio savaitgalio „dingo“ viena darbo diena, Savivaldybės ir Administracijos vadovų darbotvarkės neperkrautos.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas antradienį susitiko su Klaipėdos miesto meru Vytautu Grubliausku aptarti Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro teikiamų paslaugų, taip pat dalyvavo asociacijos „Klaipėdos regionas“ posėdyje.

15.30 val. V.Dačkauskas pirmininkaus pasitarimui su Administracijos skyrių vedėjais ir UAB „V. Paulius Associates Real Estate“ vadovais dėl šios bendrovės investavimo Klaipėdos rajone perspektyvų. Pasitarime dalyvaus ir Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas bei jo pavaduotojas Česlovas Banevičius.

Liepos 8–17 d. meras atostogaus.

    

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė antradienį pirmininkavo pasitarimui dėl neveikiančių kapinių tvarkymo programos parengimo. Pasitarime taip pat dalyvavo Č.Banevičius.

    

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį pirmininkavo pasitarimui dėl kultūros centrų meno kolektyvų dalyvavimo tarptautiniuose renginiuose, kartu su S.Karbausku ir Č.Banevičiumi dalyvavo pasitarime dėl kolumbariumo statybos galimybių rajono teritorijoje. 

Penktadienį 13 val. vicemerė dalyvaus Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos abiturientų brandos atestatų įteikimo šventėje. 

               

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė iki liepos 15 d. atostogaus.

               

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius trečiadienį 9 val. pirmininkaus pasitarimui su Visuomenės sveikatos centro specialistais dėl vandentiekio sanitarinės apsaugos zonų nustatymo.

Ketvirtadienį 10 val. jis pirmininkaus komisijos posėdžiui dėl Karklės festivalio, 12.30 val. – posėdžiui dėl koncesijos sutarties dėl Drevernos prieplaukos.

Penktadienį 10 val. Č.Banevičius pirmininkaus posėdžiui dėl Valstybės kontrolės rekomendacijų įgyvendinimo.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 106 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,