Mano Gargždai



Gargždų karjerai sudomino verslininkus

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Dariaus Damulio nuotr. Dariaus Damulio nuotr.

     Vakar Klaipėdos rajono valdininkai atplėšė vokus, kuriuose pateikti verslininkų pasiūlymai dėl vandens pramogų ir paslaugų Gargždų karjeruose. Tad jau visai netrukus gargždiškiai sužinos, kokios pramogos jų laukia „skaidriojo" tvenkinio paplūdimyje jau kitą vasarą.


     Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Raimonda Kučinskaitė sakė, kad konkurse iš viso dalyvavo keturios verslo įmonės. Tokio susidomėjimo valdininkai nesitikėjo.

     „Vos paskelbę konkursą sulaukėme nemažai skambučių. Akivaizdu, kad verslininkai nori investuoti į Gargždų karjerus", – samprotavo skyriaus vedėja.

     Konkurse dalyvavo UAB „Ruslita" ir UAB „Keberiokšt" iš Vilniaus bei UAB „Redlita" ir VšĮ „Traukos centras" iš Klaipėdos rajono. Vyriausioji skyriaus specialistė Jūratė Dobrovolskienė sakė, kad šie keturi pasiūlymai buvo preliminariai peržiūrėti: „Siūlomų paslaugų įvairovė yra tikrai plati. Viena įmonė pasiūlė net 102 paslaugas, visi kiti siekia maždaug 20."

     Žinia, UAB „Keberiokšt" neseniai pasirašė sutartį su Klaipėdos savivaldybe dėl vandens pramogų organizavimo Trinyčių tvenkinyje.

     Nors, anot J. Dobrovolskienės, siekiama, kad prie „skaidriojo" Gargždų karjerų tvenkinio būtų įrengta vandenlenčių paslauga, tačiau čia taip pat galėtų atsirasti kavinė, viešbutis, gultų, rankšluosčių, dviračių bei riedučių nuomos punktai, taip pat žiemos pramogos (slidžių bei rogučių nuoma).

     „Norime pritraukti kuo daugiau gyvybės ir sukurti patrauklią aplinką", – sakė vyriausioji specialistė.

     Pasiteiravus, kas, vilniečiai ar klaipėdiečiai, pasiūlymuose pateikė daugiau pramogų, ji sakė, kad skaičiumi „viršų ima" vilniečiai.

     J. Dobrovolskienė svarstė, kad ambicingiausio projekto kūrėjai pramogas gargždiškiams galėtų pasiūlyti jau šios vasaros gale, tačiau kitos įmonės pasiūlymą realizuotų tik 2016 m. vasaros sezono pradžioje.

     Vokų atplėšimo metu valdininkai tikrino, ar pateikti svarbūs įmonių dokumentai bei įvairios pažymos. Posėdis, kurio metu bus vertinami pasiūlymai bei renkamas laimėtojas, vyks kitą savaitę.

VEdid WWW

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 288 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,