Mano Gargždai



Jungtinė sveikatingumo paslaugų vadybos studijų programa – unikalu, įdomu, perspektyvu

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Klaipėdos valstybinė kolegija būsimiems studentams siūlo rinkti naują ir unikalią jungtinę studijų programą – Sveikatingumo paslaugų vadyba.

 

     Sveikatingumo paslaugų vadyba – tai į inovacijas orientuota tarptautinė studijų programa unikali Rytų ir Šiaurės Europoje. Lietuvoje panašių bakalauro studijų programų socialinių mokslų srityje nėra, o ES rasta tik 12 panašių bakalauro lygio studijų programų, kurios galėtų sudaryti jai konkurenciją. Jungtinė studijų programa parengta ir vykdoma kartu su Rygos ISMA aukštąja mokykla, tam tikslui sutelkti dviejų aukštųjų mokyklų akademiniai, finansiniai ir intelektiniai ištekliai.

     Studentams siūlomos ypač aukštos kokybės studijos, suteikiama tarptautinė patirtis (dėstymas lietuvių- anglų kalba, bendravimas su užsieniečiais, studijos užsienyje), aktualūs ir inovatyvūs studijų dalykai: sveikatingumo verslo plėtra ir entreprenerystė, sveikatingumo paslaugų vadyba, koučingas ir konsultavimas, sveika gyvensena ir racionali mityba, SPA ir holistinė terapija, verslo sistemų ir technologijų valdymas, ugdomasis vadovavimas ir konsultavimas ir kt.

     Absolventai galės dirbti organizacijose, kurios vykdo skirtingas ekonomines veiklas: įvairių klubų veiklą; kūrybinę, meninę ir pramogų organizavimo veiklą; poilsio ir sporto veiklą; apgyvendinimo (sanatorijos, gydyklos, SPA viešbučiai ir kt.); kelionių organizavimo; sveikatingumo; SPA, grožio  terapijos veiklą.

     Daugiau informacijos rasite nuorodoje: http://www.kvk.lt/stojantiems/studiju-kaina-2015-metams.html 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 266 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,