Mano Gargždai



Iš pareigūnės lūpų – daug vaikams naudingos informacijos

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio vyresnioji specialistė Diana Pipirienė susitiko su Priekulės socialinių paslaugų centro jaunaisiais lankytojais.

 

Jiems surengta informacinė prevencinė paskaita. Pareigūnė kalbėjo apie visuomenėje nustatytas taisykles, tinkamą ir netinkamą elgesį, akcentavo rūkymo bei alkoholio vartojimo tarp nepilnamečių problemą, atsakomybę ir nuobaudas už šiuos pažeidimus.

Aptarė svetimo turto pasisavinimo ir sugadinimo atvejus, priminė apie saugų naudojimąsi internetu, nusikaltimus internetu, naudojimosi socialiniais tinklalapiais taisykles. Dar viena aktuali problema – patyčios, paplitusios tarp vaikų. Pareigūnė priminė, kad už tokį elgesį vaikams arba jų tėveliams taip pat gresia atsakomybė ir nuobaudos.

Mėgstantiems važinėtis dviračiais buvo naudinga išgirsti apie privalomas saugos priemones – šalmus ir liemenes, saugų važinėjimąsi miestelių ir kaimų keliais. Po paskaitos pareigūnė atsakė į vaikams iškilusius klausimus, teikė rekomendacijas socialiniams darbuotojams, įteikė atminimo dovanėles, o atsisveikindama palinkėjo tik malonių susitikimų su policijos pareigūnais.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 365 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,