Mano Gargždai



Sveikatos festivalio rajono gyventojai lauks ir kitąmet (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Sandros Vaičienės nuotrauka. Sandros Vaičienės nuotrauka.

Šeštadienį visi, kuriems rūpi jų ar artimųjų sveikata, kuriems aktuali sveika mityba ir aktyvus gyvenimo būdas, skubėjo į Minijos slėnį. Čia pirmą kartą vyko sveikatos festivalis „Tu gali“. Ir šis pirmasis „blynas“ tikrai neprisvilo.

 

Renginio sumanytoja ir organizatorė – Kisinių kaimo bendruomenės pirmininkė Saulė Surplytė. Ji panoro su visais pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi, mat ėmusi domėtis sveika mityba ir aktyviu poilsiu mergina ne tik atsikratė nepageidaujamų kilogramų, bet ir kardinaliai pakeitusi gyvenimą pagaliau pasijuto laiminga.

Festivalyje visi rado, ką nuveikti – buvo gausu pramogų, vyko įvairios treniruotės, edukaciniai užsiėmimai, buvo galima pasimėgauti sveikatą puoselėjančiomis procedūromis ar paragauti skanaus maisto.

Renginys prasidėjo rytine jogos treniruote. Norinčiųjų taip pradėti dieną, beje, netrūko. Taip pat festivalio metu sporto entuziastų laukė šiaurietiško ėjimo, funkcinė riebalų deginimo ir kalanetikos treniruotės.

Norintieji pasisemti žinių klausėsi paskaitų, kurias vedė atvykę žymūs lektoriai Vaidas Arvasevičius, Palius Jaruševičius, Anantara das ir kiti.

Taip pat renginio metu buvo galima pasimėgauti išskirtinėmis procedūromis, pavyzdžiui, gydomuoju medaus masažu, gintaro terapija, pasipuošti Chna piešiniais ir pan. Kitų dėmesį traukė veikusi sveikatingumo mugė ir galimybė įsigyti natūralių aliejų, žolelių ar kitų gaminių, smalsuolius viliojo ir astrologinės, chiromantijos konsultacijos su Egidijumi Gubinu bei kitos pramogos.

Festivalyje pasirodė Gargždų linijinių šokių kolektyvas „Gargždė“.

Kiekvienas užsukęs į festivalį pasisėmė patirties, teigiamų emocijų ar tiesiog gerai praleido laiką. Tai liudijo tiek renginio metu susirinkusiųjų neslėptos džiugesio gaidos, tiek internetinėje erdvėje po renginio pasipylę puikūs atsiliepimai. „Festivalį būtina kartoti“, – konstatavo jo dalyviai.

 

Festivalio „Tu gali“ akimirkos – Kisinių kaimo bendruomenės ir Sandros Vaičienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 223 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,