Mano Gargždai



Į Gargždus atvyksta profesionalus „Amber cirkas“

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Gargždiškių lauks puikūs cirko pasirodymai. Organizatorių nuotr. Gargždiškių lauks puikūs cirko pasirodymai. Organizatorių nuotr.

     Rugsėjo 12–13 dienomis Gargžduose, pievoje šalia prekybos centro „Maxima" (Dariaus ir Girėno g.), įsikurs profesionalus kilnojamas „Amber cirkas".


     Visiškai naujoje dviejų dalių programoje pasirodys poniukas Goša, lama Pūkis, asiliukas Alanas, šuniukai, antytės, ožkytės. Taip pat susirinkusiuosius stebins ir linksmins žonglieriai, ekvilibristai su kartimis, akrobatai, oro gimnastai, „transfomeris", fakyrai ir linksmieji klounai.

     Vaidinimų pradžia: rugsėjo 12 d. – 17.00 val., rugsėjo 13 d. – 15.00 val.

     Bilietų kainos: 7, 8, 9 eurai. Informacija ir išankstinis bilietų užsakymas tel. 8 6 55 50 662.

 

 

     Apie „Amber cirką"
     Alytuje cirko istorija prasidėjo 1970 metais. Vadovaujant Leonidui Bakanui, buvo suburtas liaudies cirkas „Alytus". Praėjus keliems metams, į cirką atėjo perspektyvus jaunuolis Darius Ščesnulevičius. Po kelių metų intensyvaus repetavimo Darius pasiekė profesionalų cirko artisto lygį ir surengė gastroles įvairiose pasaulio šalyse: Latvijoje, Estijoje, Rusijoje, Lenkijoje, Danijoje, Pietų Afrikos Respublikoje, Norvegijoje, Taivanyje, Švedijoje, Suomijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Botsvanoje, Katare, Austrijoje, Vokietijoje, Azerbaidžane, Grenlandijoje, Šveicarijoje.

     Sugrįžęs su didele patirtimi, 2013 metais Darius įgyvendino ilgai brandintą svajonę ir subūrė profesionalų cirko kolektyvą, kurį pavadino „Amber cirku".

     Cirko vaidinimuose dalyvaus ne tik žymiausi Lietuvos cirko meistrai, bet ir svečiai iš užsienio bei nuostabūs cirko gyvūnėliai.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 598 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,