Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkėse – posėdžių ir renginių gausa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Šia savaitę, rugsėjo 14–18 dienomis, Savivaldybės vadovų darbotvarkės mirgės nuo darbų gausos – jie suksis ne tik po posėdžius ir pasitarimus, bet ir būriais trauks į įvairius renginius.

            

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį 16 val.  Energetikos ministerijoje susitiks su  ministru Roku Masiuliu dėl atliekų deginimo.

Antradienį 10 val. meras pirmininkaus  darbo grupės pasitarimui dėl daugiafunkcio sporto centro Dariaus ir Girėno g. Gargžduose projektavimo užduoties dėl techninių parametrų. Pasitarime dalyvaus ir mero pavaduotojos Rūta Cirtautaitė bei Violeta Riaukienė, Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas.

14 val. V.Dačkauskas pirmininkaus darbo grupės pasitarimui dėl bepiločių orlaivių skrydžių ribojimo zonų nustatymo Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijoje. Pasitarime taip pat ketina dalyvauti V.Riaukienė.

Trečiadienį 9 val. rajono meras priims UAB „ARLANGA pvc“ vadovą Algimantą Intą.

14 val. V.Dačkauskas Klaipėdos miesto savivaldybėje susitiks su Klaipėdos miesto vadovais dėl UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro.

16 val. meras kartu su R.Cirtautaite, V.Riaukiene, S.Karbausku ir jo pavaduotoju Česlovu Banevičiumi dalyvaus Veiviržėnų amatų centro atidaryme.

 Penktadienį 10 val. V.Dačkauskas, R.Cirtautaitė, V.Riaukienė, S.Karbauskas ir jo pavaduotojai Č.Banevičius bei Ligita Liutikienė  dalyvaus Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro atidaryme.

14 val. meras su vicemerėmis ir S.Karbausku  dalyvaus Gargždų krašto muziejaus renginyje „Tarpukario dvasia mano mieste“.

                      

Mero pavaduotoja R.Cirtautaitė šią savaitę lankysis švietimo įstaigose.

Antradienį 14 val. ji pirmininkaus Klaipėdos rajono savivaldybės turizmo tarybos posėdžiui.

Trečiadienį 14 val. R.Cirtautaitė dalyvaus darbo grupės pasitarime dėl Karklės kaimo paplūdimių ir jų aplinkos pritaikymo turistiniams bei rekreaciniams poreikiams. Pasitarime dalyvauti planuoja ir S.Karbauskas, Č.Banevičius ir L.Liutikienė.

               

Mero pavaduotoja V.Riaukienė šią savaitę be kitų darbų dar lankysis rajono bibliotekose.

                

Administracijos direktorius S.Karbauskas ir L.Liutikienė antradienį dalyvaus vietos veiklos grupės „Pajūrio kraštas“ mokymuose-seminare. 

                 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Č.Banevičius antradienį 9.30 val. pirmininkaus darbo grupės pasitarimui dėl Leidimo atlikti kasinėjimo darbus tvarkos aprašo pakeitimų svarstymo.

10 val. jis dalyvaus pasitarime dėl Gargždų lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ renovacijos darbų eigos.

Trečiadienį 13 val. Č.Banevičiaus ir L.Liutikienės laukia susitikimas su skyrių vedėjais ir seniūnais.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė trečiadienį 9 val. dalyvaus susitikime su Specialiųjų Tyrimų Tarnyba.

10 val. ji pirmininkaus Socialinės paramos teikimo komisijai.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 290 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,