Mano Gargždai



„Gargždų pramogos SC“ futbolininkams – sidabro medaliai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka.

„Gargždų pramogos SC“ futbolininkai LFF II lygos vakarų zonos pirmenybėse iškovojo sidabro medalius.

 

Paskutinėse rungtynėse gargždiškiai turėjo rungtyniauti su Telšių „Džiugas Ateitis“ komanda, tačiau pastarieji į jiems nieko nelemiančias rungtynes neatvyko. Techninė pergalė (3:0) garantavo II vietą ir sidabro medalius bei viltį pakovoti ir dėl I vietos. Tam buvo reikalingos lygiosios dvikovoje tarp Biržų „Širvėna“ ir „SC Akmenės cementas“ komandų. Tuo atveju, Gargždų ir Akmenės ekipoms surinkus vienodą skaičių taškų, būtų prireikę papildomų rungtynių, kurios padėtų išsiaiškinti lygos nugalėtojus. Deja, biržiečiai rezultatu 3:1 iškovojo pergalę ir triumfavo LFF II lygos pirmenybėse, surinkę vienu tašku daugiau nei gargždiškiai.

 „Gargždų pramogos SC“ per 16 rungtynių iškovojo dešimt pergalių, keturis kartus sužaidė lygiosiomis ir patyrė dvi nesėkmes. Komanda laimėjo visas namų rungtynes, o su 62 taikliais smūgiais tapo rezultatyviausia lygoje, per rungtynes vidutiniškai pelniusi po 3,9 įvarčio.  Rezultatyvumu ne tik komandoje, bet ir visoje lygoje išsiskyrė J.Triuška, varžovų vartininkus per 14 rungtynių nuginklavęs 15 kartų. R.Malakauskas pelnė 10 įvarčių, V.Norvilas – 8, T.Tamošauskas ir A.Lenkšas – po 6, G.Ratkus – 5.

 

Sporto klubas „Gargždų Taškas“ dėkoja rėmėjams:  Klaipėdos rajono savivaldybei, Klaipėdos rajono BĮ sporto centras, UAB „Gargždų Pramogos“, UAB „Litimbera“, UAB „Gargždų aibė“, UAB „Gargždų geležinkelis“, UAB „Vlantana“, UAB „Ordus“, UAB „Antonas Bygg“, UAB „Redlita“, sveikos mitybos klubui „Gargždai 24Fit“. Taip pat informaciniams partneriams: naujienų portalui „Mano Gargždai“ ir Klaipėdos rajono laikraščiui „Banga“ bei visiems, palaikiusiems ir prisidėjusiems prie komandos egzistavimo ir pergalių.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 189 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,