Mano Gargždai



„GP-Taškas“ – Klaipėdos rajono 8 prieš 8 pirmenybių nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Spalio 23 dieną paaiškėjo balandį prasidėjusių Klaipėdos rajono 8 prieš 8 futbolo pirmenybių prizininkai.

 

Šiais metais pirmenybėse dalyvavo 11 komandų, kurios varžėsi dviejų ratų sistema. Po pirmojo varžybų rato, kuris baigėsi birželio pabaigoje, lyderių gretose rikiavosi „GP-Taškas“, „AMK“ ir „Vienuolikė“. Antrajame rate nei viena komanda taip ir nesutrukdė būtent šioms ekipoms tarpusavyje išsidalinti apdovanojimus. Antrajame rate „GP-Taško“ komanda neprarado nei vieno taško ir užtikrintai iškovojo nugalėtojų taurę. „AMK“ antroje varžybų dalyje suklupo tris kartus ir turėjo tenkintis antrąja vieta, pirmenybių debiutantai „Vienuolikė“ antroje sezono pusėje išbarstė 9 taškus ir iškovojo trečiąją vietą.

Paskutiniame pirmenybių ture vykęs dviejų amžinų varžovų „GP-Taško“ ir „AMK“ susitikimas jau nieko nelėmė turnyrinėje lentelėje, tačiau rungtynės vyko itin atkakliai ir permainingai. Po K.Nazarovo įvarčio pirmavęs „AMK“ vėliau buvo priverstas vytis varžovus, o kai pavyko pavyti, neišnaudojo progų ir neįveikė „GP-Taškas“ vartininko R.Uosio. Baigiantis dvikovos laikui „GP-Taškas“ dviem pergalingais įvarčiais (4:2) tik patvirtino, kad jie 2015 metais buvo pajėgiausi.

O bronzos medalius laimėjusi „Vienuolikė“ per paskutinius du susitikimus padėjo savo puolėjui K.Intai tapti rezultatyviausiu pirmenybių žaidėju. Septyniais įvarčiais į „Agluonėnų“ vartus K.Inta pavijo iki tol pirmavusį E.Razutį („Mars“), o įvarčiu į „Amžainai perspektyvių“ vartus užsitikrino ir rezultatyviausio žaidėjo prizą.

Už prizininkų nugarų liko pajėgi „Grajokų“ komanda, kuri taip ir nesugebėjo atimti iš trijų pajėgiausių komandų taškų ir turėjo tenkintis ketvirtąja vieta. Penkti liko šiais metais debiutavę „Vlantanos“ žaidėjai, kurie pirmajame varžybų rate pateikė staigmeną, įveikdami „Vienuolikės“ ekipą. Šeštoje vietoje įsitvirtino ne vienai komandai „nervus pakutenę“ „Amžinai perspektyvūs“. Tik septintoje pozicijoje liko itin nestabiliai rungtyniavę (vieną dieną sugeba ant menčių paguldyti „AMK“, o kitą dieną vos išneša kailį rungtyniaudami su pirmenybių autsaideriais) „Mars“ vyrai. Aštuntoji vieta atiteko paskutines penkerias rungtynes lygiosiomis sužaidusiems „Toli-Gražu“, dar vienu laipteliu žemiau liko „Sveika idėja“. Galingai antrą pirmenybių ratą sužaidę „Agluonėnai“ pakilo iš paskutinės vietos, kurią užleido „Lokiams“.

 

Geriausių pirmenybių žaidėjų nominacijos:

Geriausias vartininkas – Robertas Uosis (GP-Taškas)

Geriausias gynėjas – Artūras Montrimas (GP-Taškas)

Geriausias saugas – Tomas Tamošauskas (AMK)

Geriausias puolėjas – Ernestas Razonas (Vienuolikė)

Rezultatyviausias žaidėjas – Karolis Inta (Vienuolikė)

 

Rezultatai ir turnyrinė lentelė:

rezultatai

 

Pirmenybių prizininkai:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 279 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,