Mano Gargždai



Komisariate – kriminaliniai pusryčiai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Antradienio rytą Klaipėdos rajono komisariato darbuotojai rinkosi į pasitarimų salę „kriminalinių pusryčių“ ir pasveikinti kolegų, kriminalinės policijos darbuotojų, su profesine švente – Kriminalinės policijos diena. Į svečius atvyko Klaipėdos rajono mero pavaduotoja Violeta Riaukienė, policijos kapelionas Vilius Viktoravičius, Klaipėdos rajono savivaldybės Jono Lankučio viešosios bibliotekos direktorius Juozas Gutauskas ir jo pavaduotoja Diana Ciparienė.

 

Policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė pasveikino visus kriminalinės policijos darbuotojus, palinkėjo jiems sėkmės ateities darbuose ir sėkmės asmeniniame gyvenime, įteikė apdovanojimus pasižymėjusiems pareigūnams.

Trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu „Už nuopelnus“ apdovanota komisarė Asta Suškienė, Kriminalinės policijos skyriaus vyriausioji tyrėja. Padėkos pareikštos inspektorei Aušrai Arbatauskienei, PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai, ir inspektorei Neringai Jakštei, Kriminalistinio aptarnavimo poskyrio specialistei. 3 kalendorinių dienų papildomomis mokamomis atostogomis paskatintas komisaras inspektorius Gražvydas Grišanovas, PK Kriminalinės policijos skyriaus vyriausiasis tyrėjas, kuris taip pat su dar trimis Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnais – vyresniuoju tyrėju Giedriumi Šneideriu, tyrėjais Laimonu Tubučiu bei Gintautu Bubelu – apdovanoti diplomais už „Metų seklio“ konkurse užimtą 2 vietą.

Gintautu Bubelui suteiktas aukštesnis vyresniojo inspektoriaus laipsnis. Sveikinimo žodžius tarė rajono mero pavaduotoja V.Riaukienė ir policijos kapelionas V.Vitktoravičius.

Pasivaišinus kava, Gargždų bibliotekos vadovai policijos komisariato darbuotojams suorganizavo nuotaikingą viktoriną, kurioje į komandas susiskirstę komisariato darbuotojai atsakinėjo į klausimus, o nugalėtojais tapo dvi komandos, surinkusios vienodą taškų skaičių. Nugalėtojus apdovanojo viktorinos organizatoriai.

Dar kartą pasistiprinę sumuštiniais ir pyragaičiais, visi policijos komisariato darbuotojai su pakylėta nuotaika išskubėjo į savo darbo vietas.

 

Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotraukos:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 211 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,