Mano Gargždai



„Mars, Incorporated“ – tarp 20 geriausių darbdavių pasaulyje

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Asociatyvi M.Mizaraitės nuotr. Asociatyvi M.Mizaraitės nuotr.

     Viena didžiausių pasaulyje maisto gamintojų „Mars, Incorporated" pirmą kartą pateko į geriausių darbdavių pasaulyje 20-tuką. Šį sąrašą kasmet atlikusi tyrimą paskelbia organizacija „Great Place to Work". Pagrindiniai vertinimo kriterijai – siūlomos darbo sąlygos ir darbo kultūra.


     Geriausių darbdavių sąraše „Mars, Incorporated" puikuojasi jau penktus metus iš eilės, tačiau pirmą kartą jai pavyko pakilti iki 20-tos vietos. Pernai bendrovė buvo 22.

     Pripažinimą, jog „Mars" yra patraukli vieta dirbti, kompanijai kasmet pelno visa eilė sprendimų, sukuriančių puikias darbo sąlygas darbuotojams. Pradedant tuo, kad visame pasaulyje veikianti bendrovė taiko atviro ofiso koncepciją, t.y. čia nėra uždarų kabinetų, baigiant galimybe į darbą atsivesti augintinį ar vaišintis saldainiais. Organizacija „Great Place to Work" taip pat įvertino „Mars" sveikatingumo programas bei galimybes dalyvauti vietinėse ir pasaulinėse savanorystės veiklose.

     „Vien faktas, kad kiekvienoje šalyje yra kolegų, kurie čia dirba dešimt ir daugiau metų, iliustruoja, kad mūsų kompanijoje kiekvienas turi puikias galimybes tiek realizuoti save, tiek siekti karjeros tikslų", – sako „Mars Lietuva" generalinė direktorė Aušra Žemaitienė.

     Organizacija „Great Place to Work" šiemet taip pat kompaniją „Mars" pripažino geriausiu darbdaviu Europoje, vertinant čia veikiančias tarptautines bendroves.


     Apie „Mars Lietuva"
     UAB „Mars Lietuva" yra tarptautinės bendrovės „Mars, Incorporated" antrinė įmonė, veikianti Lietuvoje nuo 1993-iųjų metų. Gargžduose bendrovė turi maisto gyvūnams augintiniams gamyklą, o Vilniuje pardavimų ir rinkodaros padalinį. Šiuo metu įmonėje „Mars Lietuva" dirba apie 800 darbuotojų.

     Per metus gamykloje pagaminama apie 80 tūkst. tonų „Whiskas", „Exelcat", „Kitekat", „Sheba" produkcijos gyvūnams augintiniams. „Mars Lietuva" gamykla yra viena didžiausių šalies eksportuotojų – joje gaminami 400 rūšių ir porūšių produktai tiekiami į daugiau kaip 30 Europos šalių. Lietuvoje bendrovė organizuoja prekybą „Mars, Incorporated" gaminamais saldainiais ir ledais MARS, SNICKERS, BOUNTY, TWIX, MILKY WAY, M&M'S, ryžiais ir padažais UNCLE BEN'S, gyvūnų augintinių priežiūrai skirtais PEDIGREE, CHAPPI, WHISKAS, KITEKAT, SHEBA ir NATUSAN produktais.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 315 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,