Mano Gargždai



Slengiškiai tiki, kad bažnyčia bus pastatyta

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Bažnyčios vizualizacija. Bažnyčios vizualizacija.

     Abejonių nekyla – maldos namai Slengių parapijos tikintiesiems yra ypač reikalingi. Jie viliasi, kad bažnyčią pavyks pastatyti.

 

     Lapkričio 2 d. šalia Slengių senųjų kapinių ir būsimos Slengių parapijos bažnyčios sklypo buvo pagerbti visi mirusieji aukojant Šv. Mišias. Žvarbų pirmadienio rytą į mirusių atminimo šventąsias Mišias susirinko arti pusę šimto vietos gyventojų, kurie nuoširdžiai meldėsi už savo giminės mirusiuosius, o po mišių Slengių parapijos kun. V. Daujotis palaimino Slengių senosiose kapinėse atgulusius amžinam poilsiui mirusiuosius bei su moterų maldos grupe ir kitais parapijiečiais pagerbė mirusiųjų atminimą Geduline procesija.

     Pirmą kartą šalia būsimos Slengių parapijos bažnyčios buvo aukojamos Šv. Mišios paskutinį rugpjūčio sekmadienį, į kurias susirinko arti pusantro šimto parapijiečių, antrą kartą per Vėlines į Šv. Mišias žvarbią darbo dieną susirinko arti pusę šimto parapijiečių. Šie skaičiai tai žinutė mums visiems, kad labai reikalingi maldos namai visiems susiburti, jie būtini, kaip užuovėja žvarbią dieną, kad sušildytų, apjungtų mus visus bendrai maldai, bendram darbui ir pabendravimui.

     Visų parapijiečių vardu dėkojame visiems jau prisidėjusiems prie Slengių bažnyčios statybos, turimų lėšų nepakanka pamatų įrengimui, todėl prašome įmonių pavienių asmenų kas gali suteikti paramą žvyro įsigijimui, ar jį dovanoti, kuris labai reikalingas pamatams įrengti.

     Tikėjimas skatina augti, nenuleisti rankų, suteikia vidinės stiprybės. Turime tvirtą tikėjimą, kad vieną dieną bažnyčia iškils ir mus visus džiugins. Padėkime vieni kitiems.

 

     Slengių bažnyčia iškils aukų dėka. Parapijos tikintieji viliasi vieni kitų pagalbos, galbūt ir svaresnio verslininkų prisidėjimo. Aukoti galima Slengių parapijai: juridinio asmens kodas 303566444, sąskaitos Nr. LT24 4010 0510 0335 4806. Tel. pasiteiravimui kun. V. Daujotis 8 614 11 879.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 317 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,