Mano Gargždai



Finišavo mažų miestelių krepšinio pirmenybės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Nugalėtojai – Priekulės krepšininkai. Dalyvių nuotr. Nugalėtojai – Priekulės krepšininkai. Dalyvių nuotr.

     Šeštadienį Priekulėje vyko Klaipėdos rajono mažų miestelių krepšinio varžybų finalinis etapas. Finalinio ketverto varžybose dalyvavo Priekulės, Vėžaičių, Veiviržėnų ir Plikių krepšinio komandos.


     Pirmosiose pusfinalio varžybose susitiko Priekulės ir Vėžaičių krepšininkai. Rezultatu 68:38 pergalę šventė ir į finalą pateko priekuliškiai. Antrame pusfinalyje varžėsi Veiviržėnų ir Plikių komandos. Rezultatu 85:70 pergalę iškovojo Veiviržėnų krepšininkai.

     Rungtynės dėl bronzos medalių vyko tarp Vėžaičių ir Plikių komandų. Daug jėgų pusfinalyje atidavę plikiškiai nesugebėjo rimčiau pasipriešinti varžovams ir pralaimėjo rezultatu 42:84.

     Finale susitiko Priekulės ir Veiviržėnų ekipos. Gausiai palaikomi savų sirgalių namų tvirtovėje žaidę priekuliškiai nepaliko vilčių priešininkams ir įtikinamai nugalėjo juos rezultatu 75:42. Nugalėtojais tapo: Šarūnas Rezgys, Teodoras Padagas, Aurimas Vaičiulis, Regimantas Šiurys, Laimonas Mitkus, Karolis Jocys, Nerijus Jonauskas, Nerijus Griauslys, Aurimas Pilipavičius ir Artūras Mickus.

     Primename, kad krepšinio varžybos vyko dviem ratais. Pirmas ratas vyko pavasarį, antrasis ir finalinis – rudenį. Pirmenybėse dalyvavo 14 krepšinio komandų. Pasibaigus krepšinio kovoms, Klaipėdos rajono maži miesteliai toliau varžysis tinklinio varžybose, kurių finalinis akordas numatomas gruodžio viduryje.

 

Vėžaičių ir Veiviržėnų krepšinio komandos – dalyvių nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 432 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,